Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Hatay’da havalandırma ve baca boşluklarına düşen 5 yavru kedi kurtarıldı

Hatay’da havalandırma ve baca boşluklarına düşen 5 yavru kedi kurtarıldı

ABONE OL
DHA

HATAY’ın İskenderun ve Arsuz ilçelerinde havalandırma boşluğu ile baca boşluğuna düştüğü belirtilen 5 yavru kedi, itfaiye ekiplerinin müdahaleleriyle kurtarıldı.

İskenderun Denizciler Mahallesi’nde bir binanın bodrum katından kedi sesi geldiğini fark eden vatandaşlar kendi imkanlarıyla kurtaramayınca itfaiye Müdürlüğü’ne haber verdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekibi, binanın bodrum katı havalandırma boşluğunda bulunan 4 yavru kediyi kurtararak sepete yerleştirdi. Bitkin oldukları gözlenen kedilerin mahalle sakinlerince sahiplendiği belirtildi.

YAVRU KEDİ BACA KIRILARAK KURTARILDI

Öte yandan Arsuz ilçesi Gökmeydan Mahallesi’nde bir yavru kedinin evin baca boşluğuna sıkıştığı fark edildi. İhbar üzerine adresi itfaiye ekibi geldi. Bacanın bir bölümünün kırılmasından sonra yavru kedi bulunduğu yerden çıkarıldı. Sahipli olduğu belirtilen kedi teslim edildi.

Haber:Ferhat DERVİŞOĞLU-Kamera: REYHANLI,(Hatay),(DHA)

© Copyright 2026

DHA