Beyaz'la Joker bu akşam Kanal D'de
Beyaz'la Joker bu akşam Kanal D'de
İSTANBUL, (DHA)- KANAL D'nin sevilen yarışması Beyaz'la Joker, Beyazıt Öztürk'ün eğlenceli sunumuyla cuma akşamına yine renk katacak.
KEYİFLİ DİYALOGLAR
Yarışma maratonu, akademisyen Mevlüt Noyan ile başlayacak. Bilgi birikimi ve Beyazıt Öztürk ile yaşadığı keyifli diyaloglar, izleyicilere hem heyecan hem de kahkaha dolu anlar yaşatacak.
BÜYÜK ÖDÜL AVCISI
Ardından yarışmacı koltuğuna, Boğaziçi Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü mezunu Yiğitcan Yılmaz oturacak. Tarih ve mitolojiye olan ilgisiyle dikkat çeken Yiğitcan Bey, vereceği doğru yanıtlarla büyük ödüle bir adım daha yaklaşmaya çalışacak.
SANATÇI YARIŞMACI
Gecenin bir diğer yarışmacısı, opera sanatçısı Hanzade Noyan olacak. Kendine özgü tarzı ve sakin tavrıyla öne çıkan Hanzade Hanım, performansıyla ekran başındakilerin ilgisini çekecek.
Erdi Yapım imzalı Beyaz'la Joker, bu akşam saat 20.00'de Kanal D'de izleyiciyle buluşacak.