DHA İSTANBUL BÜLTENİ -2
DHA İSTANBUL BÜLTENİ -2
1- DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ERBAŞ: SOYKIRIMCI SİYONİSTLER MÜSLÜMANLAR İÇİN EN BÜYÜK TEHDİTTİR
Canan İLARSLAN - Harun Şahbazoğlu / İSTANBUL, (DHA)- 'İSLAMİ ve İnsani Bir Sorumluluk: Gazze' programında konuşan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Bugün soykırımcı siyonistler Müslümanlar için en büyük tehdittir. İnsanlık için en büyük musibettir. Evrensel değerleri yok eden inatçı bir mikroptur. Filistin topraklarını bu mikroptan temizlemek zorundayız. Gazze bizi vahdete çağırıyor. Elbirliği yapmak zorundayız. Güç birliği yapmak zorundayız. Filistin için çarpan tüm yürekleri birleştirmek zorundayız" dedi.
Dünya Müslüman Alimler Birliği ve İslam Alimleri Vakfı'nın öncülüğünde gerçekleşen 'İslami ve İnsani Bir Sorumluluk: Gazze' temalı 'Müslüman Alimler' buluşması, 22 Ağustos'ta Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda düzenlenmeye başladı. Programa, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Prof. Dr. Ali Muhyiddin el-Karadaği, Türkiye Müslüman Alimler Vakfı Başkanı Prof. Dr. Nasrallah Hacımüftüoğlu, Uluslararası Müslüman Alimler Birliği Kudüs Komitesi Başkanı Şeyh Mervan Ebu Ras, Dünya Müslüman Alimler Birliği Genel Sekreteri Şeyh Ali Muhammed El Sallabi, Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkan Yardımcısı Şeyh Muhammed el-Hasan el-Daddo ve dünyanın dört bir yanından 50'den fazla ülkeden 100'ün üzerinde ilim heyeti temsilcisi ve çok sayıda tanınmış İslam alimi katıldı. Kuran'ı Kerim okunmasıyla başlayan programda Gazze'de meydana gelen olaylarla ilgili video gösterimi yapıldı. Dünyanın birçok noktasından gelen temsilciler ve alimler, İstanbul'dan dünyaya adalet, dayanışma ve insani yardım çağrısında bulundu. 8 gün sürecek programda çalıştaylar, paneller ve basın toplantılarıyla Gazze'ye yönelik insani yardımın güçlendirilmesi, ümmetin birliği ve uluslararası sorumlulukların hatırlatılması hedeflendiği belirtildi.
Filistin'i işgalden kurtarmanın yoluna değinen Erbaş, "Filistin'i işgalden kurtarmanın yolu; İslam ümmetinin somut ve kararlı adımlar atmasıdır. Ortak tavır almasıdır. Caydırıcı tepkiler ortaya koymasıdır. Açıkça ifade etmek isterim ki; Yegane çözüm, ümmetin bir araya gelerek zulme ve işgale engel olmasıdır" dedi.
İNSANLIK İÇİN BİR AHLAK VE VİCDAN MESELESİDİR
Gazze için burada olduklarını belirten Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Gazze için buradayız. İslâm ümmetini ve tüm dünyayı zulme karşı seferber etmek için buradayız. Mazlumların sesi olmak için buradayız. Gazze, Kudüs, sadece Filistinlilerin bir meselesi değildir. Mü'minler için bir iman ve izzet meselesidir. İnsanlık için bir ahlak ve vicdan meselesidir. Bugün soykırımcı siyonistler Müslümanlar için en büyük tehdittir. İnsanlık için en büyük musibettir. Evrensel değerleri yok eden inatçı bir mikroptur. Filistin topraklarını bu mikroptan temizlemek zorundayız. Gazze bizi vahdete çağırıyor. Elbirliği yapmak zorundayız. Güç birliği yapmak zorundayız. Filistin için çarpan tüm yürekleri birleştirmek zorundayız" dedi.
FİLİSTİN'İ İŞGALDEN KURTARMANIN YOLU; İSLAM ÜMMETİNİN ORTAK TAVIR ALMASIDIR
Erbaş, "Alem-i İslam'a seslenmek istiyorum; işgalci zalimler, Müslümanların dağınıklığından istifade ediyor. Parçalanmışlığından cesaret buluyor. Gafletinden faydalanıyor. Biliyoruz ki işgalci siyonistler korkaktır. Ama Müslüman ülkeler gerekli tepkiyi gösteremediği için cesurmuş gibi davranıyorlar. Bu zulmün sebebi zalimlerin gücü değil Müslümanların dağınıklığıdır. Bu dağınıklık ve gaflet sebebiyle âlem-i İslam büyük bir vebal ve günah içerisindedir. Bunun için diyorum ki; Ey Müslümanlar; Birleşelim. Uyanık olalım. Fitne ve tefrikadan kurtulalım. Tüm gücümüzle zalimlerden hesap soralım. Zira Filistin'i işgalden kurtarmanın yolu; İslam ümmetinin somut ve kararlı adımlar atmasıdır. Ortak tavır almasıdır. Caydırıcı tepkiler ortaya koymasıdır. Açıkça ifade etmek isterim ki; Yegane çözüm, ümmetin bir araya gelerek zulme ve işgale engel olmasıdır" dedi.
'İŞGALCİLERE KARŞI DAHA GÜÇLÜ VE PLANLI ŞEKİLDE MÜCADELE ETMEK ZORUNDAYIZ'
Güçlü ve planlı şekilde mücadele etmek zorunda olduklarını belirten Erbaş, "İşgalcilere karşı daha güçlü ve planlı şekilde mücadele etmek zorundayız. Zira konuşarak, kınayarak geçirdiğimiz her dakika, Gazzeli bir masum daha hayata veda ediyor. Caydırıcı ve gerçekçi olmayan her tepki, zalimlere yeni katliamlar için cesaret veriyor. İnanıyorum ki İslam ümmeti olarak birbirimize kenetlendiğimiz gün, başta Gazze ve tüm Filistin olmak üzere ümmet coğrafyamız huzura kavuşacaktır. Kudüs, Gazze, Filistin kurtulduğunda, bölgemizde ve tüm dünyada yıllardır özlemle beklenen barış ve huzur egemen olacaktır. Sonsuz bir ümitle inanıyorum ki bu zor günler elbette sona erecektir. Zalimlerin zulmü mutlaka bitecek, mazlumların yüzü gülecektir. Nihayetinde zafer inananların olacaktır" şeklinde konuştu.
Görüntü Dökümü:
----------------------
-Programdan genel ve detay görüntüler
-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın konuşması
-Genel ve detay görüntüler
====
2-SULTANGAZİ'DE CİNSEL TACİZ İDDİASINA LİNÇ GİRİŞİMİ KAMERADA
Baran AKKAYA-Emin YEŞİL/İSTANBUL,(DHA)- SULTANGAZİ'de 17 yaşındaki çocuğu taciz ettiği öne sürülen Y.İ. (51), çevre esnafı tarafından linç edilmek istendi. Çocuğa daha öncede mesajlar attığı öne sürülen şüpheli polis tarafından gözaltına alınırken yaşananlar cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.
Olay, dün saat 15.45 sıralarında Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan parkta meydana geldi. İddiaya göre, Y.İ. gittiği parkta daha önce bir kaç kez gördüğü 17 yaşındaki erkek çocuğun yanına giderek sohbet etmeye başladı. Kısa süre sonra çocuk, Y.İ.'nin kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia ederek bağırıp yardım istedi. Sesleri duyarak parka giden çevre esnafı şüpheli Y.İ.'yi darbetti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheliyi linç girişiminde bulunan esnaftan havaya ateş açarak kurtardı. Ekip otosuna bindirilerek polis merkezine götürülen şüphelinin çocuğa daha öncede mesajlar attığı öne sürülürken mahallelinin Y.İ.'yi darbettiği anlar kameralara yansıdı.
'CİNSEL İÇERİKLİ MESAJLARA ŞAHİT OLDUK'
Mahalle sakini Şahin Uluğ, "Çocuğa daha önce de sosyal medya üzerinden yazıyormuş. Adamı engellemişler, daha sonra adam yine bunlara ulaşmış. Daha önce atılan mesajları gördük okuduk, cinsel içerikli mesajlara şahit olduk. Adam konum istemiş, onlar da buranın konumunu atmışlar. Sonra onu dövmeye başladılar, daha sonra memurlar gelip onu ellerinden alana kadar güzel bir dayak yedi. Cinsel içerikli mesajlar atmış hep. Birkaç tane tek görünümlü fotoğraflar atmış, onlar zaten açılmıyordu. Cinsel içerikli yazıları gördük, şahit olduk. Onu gördükten sonra zaten millet bayağı bir dövmeye başladı" dedi. (DHA)
Görüntü Dökümü
----
(Güvenlik kamerası)
-Mahalleli tarafından darbedilen şüpheli
(Cep telefonu)
-Olay yerine gelen ekipler
-Şüphelinin darbedilmesi
-Polisin havaya ateş açması
(Aktüel)
- Şahin Uluğ ile röportaj
-Olayın yaşandığı yer
=========
3- BAHÇELİEVLER'DE KILIK DEĞİŞTİRİP MÜŞTERİ GİBİ GİTTİĞİ KUYUMCUDAN 160 BİN LİRALIK HIRSIZLIK YAPTI
Ali AKSOYER/İSTANBUL,(DHA)BAHÇELİEVLER'de kılık değiştirip müşteri gibi gittiği kuyumcuda ziynet eşyalarını bakıyormuş gibi yaparak 160 bin liralık hırsızlık yapan şüpheli D.A.(28) ve ona yardım eden V.A. (39) gözaltına alındı. Şüphelinin daha önceden 32 suç kaydı olduğu ortaya çıkarken hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, 21 Haziran'da Şirinevler Mahallesi, Maraşel Fevzi Çakmak Caddesi'ndeki kuyumcuda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; E.Y.'ye ait kuyumcuya müşteri gibi gelen şüpheli, ziynet eşyalarına bakmaya başladı. Kılık değiştirerek iş yerine geldiği belirlenen kadın, bir süre altın ürünleri inceledikten sonra kuyumcudan ayrıldı. Kısa süre sonra ziynet eşyalarında eksik olduğunu fark eden Kuyumcu, polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Yapılan incelemede 160 bin lira değerindeki ziynet eşyalarının çalındığı belirlendi.
2 ŞÜPHELİ YAKALANDI
Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışmada hırsızın güvenlik kameraları tarafından görüntülendiğini belirledi. Kadının altın ziynet eşyalarını bakıyor gibi yaparak el çabukluğu ile bazılarını çaldığı görüldü. Kamera görüntüleri aracılığı ile takip edilen hırsızın kimliğini tespit eden ekipler, düzenledikleri operasyonla D.A.'yı ve ona yardım eden V.A.(39)'yı yakaladı. Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri yapılan şüphelilerden D.A.'nın daha önceden 32 tane, V.A.'nın ise 10 tane suç kaydı olduğu belirlendi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden D.A.'ya ev hapsi cezası verilirken V.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (DHA)
Görüntü dökümü:
---------
(Güvenlik kamerası)
-Şüphelinin hırsızlık yaptığı anlar
(Aktüel)
-Şüphelilerin adliyeye sevki
=========
4- AVCILAR'DA KALDIRIM TAŞI HIRSIZLIĞI KAMERADA
Vehbi DEMİR-İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, (DHA)- AVCILAR'da bir hafta arayla iki ayrı noktadaki kaldırım taşlarını çalan şüpheliler, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, belediye ekiplerinin ihbarı üzerine şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Olay, Tahtakale Mahallesi'ndeki Petunya Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sokağa gelen şüpheliler, söktükleri kaldırım taşlarını kamyonete yükleyerek kaçtı. Aradan bir hafta geçtikten sonra bu sefer de İstanbul Caddesi'ndeki bir sitenin önüne 3 tekerlekli motosiklet ile gelen başka kişiler, orada bulunan kaldırım taşlarından bir bölümünü alıp gitti. İki olay da çevrede oturanlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından harekete geçen Avcılar Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğüne ihbarda bulunarak 'Kamu malı hırsızlığı' olayına karışan şüphelilerin yakalanmasını istedi. Polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. (DHA)
Görüntü Dökümü:
(Cep telefonu)
-Kamyonet ve üç tekerlekli araçla yapılan hırsızlık
Aktüel
-Taşları sökülmüş iki kaldırımdan görüntüler
=========
5 - FATİH'TE ESNAFIN MASKOTU 'MUHTAR' İSİMLİ KEDİ, SAHİPLİ KÖPEĞE SALDIRDI
Emre KURT/İSTANBUL,(DHA)-FATİH'te esnafın sahiplendiği 'Muhtar' isimli kedi, yoldan geçen tasmalı köpeğe ve sahibine saldırdı. Çevredekilerin ayrıdığı kedi ve köpeğin o anları güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, geçtiğimiz gün Laleli Ordu Caddesi'nde bulunan iş merkezinin önünde meydana geldi. Bölgedeki esnafın uzun süre önce sahiplendiği 'Muhtar' isimli kedi, iş yerinin önünde bulunduğu sırada sahibiyle birlikte yolda yürüyen köpeğe saldırdı. Çevredekiler köpeğin üzerine atlayan Muhtar'ı, güçlükle durdurulurken, köpeğin sahibi zor anlar yaşadı. Yaşanan olay, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
'AGRESİF BİR KEDİ DEĞİL; ÇOK UYSAL, SEVECEN BİR KEDİ'
Kedinin bu tavrına şaşırdıklarını ifade eden iş merkezi esnaflarından Ayhan Sarı, "Muhtar 2 yıldır burada takılıyor ama sürekli gidip geliyor. Bütün mağazalar tanıyor muhtarı, hepimiz biliyoruz. Geçen gün burada beklerken bir turist geçti. Yanında küçücük bir süs köpeği vardı. Muhtar birden agresifleşti, saldırmaya başladı. Biz de anlamadık, normalde daha önce hiç böyle bir şey yapmazdı. Kadın köpeği aldı, yukarı doğru kaldırdı ama kedi üstüne çıktı. Biz bayağı şaşırdık çünkü Muhtar agresif bir kedi değil; çok uysal, sevecen bir kedi, herkes sever. Hiçbir şekilde saldırmaz. Ama o gün ne olduysa saldırganlaştı, kendini korumaya çalıştı. Köpeğe bir şey olmadı, sahibi de tam zamanında aldı zaten. Biz sadece Muhtar'ın böyle bir şey yapmasına şaşırdık. Çok şükür şu an hem Muhtar iyi hem de köpek iyi, olay geçti gittiö diye konuştu.
Kediyi ayırmaya çalıştığını söyleyen Enes Sarı, "Olay anında burada bekliyordum. Kadın köpeğiyle geçerken kedi bir anda hırladı, dişlerini gösterdi, pençelerini çıkardı. Ardından saldırdı. Refleksle ayırmaya çalıştım ama olmadı, ortam çok gürültülüydü. 'Muhtar' zaten 2-3 yıldır buranın kedisi, biz bakıyoruz. İyi ki kadına bir şey olmadı. Daha önce hiç böyle davranmamıştı, o güne özel hırçınlaştıö dedi. (DHA)
Görüntü Dökümü:
--------
(Güvenlik kamerası)
-Kedinin saldırı anları
-Çevredekilerin ayırma çabaları
(Aktüel)
-Ayhan Sarı ile röportaj
-Enes Sarı ile röportaj
(Cep telefonu)
-'Muhtar' isimli kedinin iş merkezi içindeki görüntüleri
======
6- MALTEPE'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 2 GÖZALTI
Mert ORDU/İSTANBUL,(DHA)- MALTEPE'de gerçekleştirilen narkotik ve asayiş denetimlerinde tespit edilen 'Zula Evi'ne yapılan operasyonda 2 şüpheli gözaltına alınırken çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından 21 Ağustos'ta Altıntepe Mahallesi'nde yapılan narkotik ve asayiş denetimlerinde durumundan şüphelenilen A.N. durdurularak kontrol edildi. Şüpheliye yapılan üst aramasında satışa hazır uyuşturucu madde bulunan A.N. gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki ifadesinde uyuşturucu maddelerin saklandığı 'zula evi' itiraf etmesi adrese operasyon düzenleyen ekipler, A.N. ile birlikte hareket ettiği belirlenen N.K. 'yi de yakaladı. Evde yapılan aramalarda; 434,9 gram esrar, 84,7 gram kokain, 25 adet ekstasy hap, 6,1 gram metamfetamin, 2 adet hassas terazi, 23 bin 200 TL, 31 dolar nakit para, 1 adet para sayma makinesi, 2 cep telefonu ve çok sayıda klipsli poşet ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden N.K. hakkında adli kontrol hükümleri uygulanırken, A.N. sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)
Görüntü dökümü:
-------------
- operasyondan görüntüler
- ele geçirilen mallar
======
7- AVCILAR'DA KAMYONA YOL VERDİ; DURAN OTOMOBİLE ÇARPIP KAÇTI
İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, (DHA)- AVCILAR'da karşı yönden gelen kamyona yol verirken park halindeki otomobile çarpan sürücü hızla uzaklaştı.
Olay, 20 Ağustos Çarşamba günü Yeşilkent Mahallesi Atilla İlhan Caddesi'nde yaşandı. Caddede otomobil ile ilerleyen sürücü, karşı yönden gelen kamyonun geçmesi için manevra yaptı. Bu sırada park halindeki otomobile çarpan sürücü, durmadan uzaklaştı. Otomobilinde hasar oluşan kişi, bir iş yerinin güvenlik kamerası ile kaydedilen görüntüleri polise vererek, şikayetçi oldu. Polis kazaya karışıp kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı. (DHA)
Görüntü Dökümü:
(Güvenlik kamerası)
-Kamyonun ilerlemesi
-Otomobil park halindeki otomobile çarpıp uzaklaşması
========
8- ARNAVUTKÖY'DE BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİREN KİŞİYİ CANKURTARANLAR KURTARDI
Taylan ERGÜN / İSTANBUL, (DHA)- ARNAVUTKÖY'de sabah saatlerinde arkadaşlarıyla denize giren bir kişi boğulma tehlikesi geçirdi. Cankurtaranların müdahalesiyle sudan çıkarılan kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken kurtarma çalışmaları cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Olay, saat 08.45 sıralarında Karaburun sahilinde meydana geldi. Arkadaşlarıyla denize giren bir kişi, bir süre sonra boğulma tehlikesi geçirdi. Durumu fark eden arkadaşları, cankurtaranlardan yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Çevredekiler ve cankurtaranların müdahalesiyle kurtarılarak denizden çıkarılan kişi, sağlık ekiplerine teslim edildi. Ekiplerin olay yerinde kontrol ettiği kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken kurtarılma anı çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. (DHA)
Görüntü Dökümü:
---------
(Cep telefonu)
-Kurtarma çalışması
=========
9- OYUNCU ATAKAN ÖZKAYA'NIN BABASI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Esra GÜNTEPE - Şevval CİNDİR / İSTANBUL (DHA) - Kanal D'de yayınlanan Uzak Şehir dizisinde, Kaya karakterine hayat veren oyuncu Atakan Özkaya'nın babası Mustafa Özkaya'yı (60) son yolculuğuna uğurlandı. Özkaya, Maltepe Merkez Camii'ndeki cenaze töreninin ardından Başıbüyük Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Kanal D'nin sevilen dizisi Uzak Şehir'de "Kaya" karakteriyle beğeni toplayan genç oyuncu Atakan Özkaya, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla babası Mustafa Özkaya'nın vefat ettiğini duyurmuştu. Mustafa Özkaya'nın geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Özkaya için bugün Maltepe Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Atakan Özkaya ve ailesi taziyerleri cami avlusunda kabul ederken cenaze törenine rol arkadaşları Ferit Kaya, Alper Çankaya, oyuncu Doğukan Güngör, yakınları ve sevenleri katıldı. Mustafa Özkaya, kılınan cenaze namazının ardından Başıbüyük Mezarlığı'nda toprağa verildi.
'BEKLENMEDİK BİR ÖLÜMDÜ'
Cenazeye katılan rol arkadaşı Ferit Kaya, "Mustafa abimizi çok seviyorduk. Atakan zaten kardeşimiz gibi. Ani bir kayıp oldu, hepimiz çok üzgünüz. Başta Atakan ve ailesine, sonra hepimize başsağlığı diliyorum. Kalp hastalığı vardı ama ölümcül bir durum olduğunu bilmiyordukö dedi.
'EVİN NEŞESİ GİTTİ'
Cenazede gözyaşlarını tutamayan Atakan Özkaya'nın halası Vildan Özkaya ise "Telefonla haber geldiğinde inanamadım, birkaç kişiden teyit etmek zorunda kaldım. Çünkü hep şaka yapardı, inanmak istemedim. Çok sevdiğimiz biriydi, evin neşesi gittiö ifadelerini kullandı. (DHA)
Görüntü Dökümü
----------
- Cenaze namazı
- Ferit Kaya Röp
-Vildan Özkaya Röp
-Genel ve detay görüntüler
=====
10- METİN ŞENTÜRK'ÜN KARDEŞİ BAYRAM ŞENTÜRK TOPRAĞA VERİLDİ
Didem ERGİN - Emir Efe BENLİOĞLU / İSTANBUL, (DHA) -SANATÇI Metin Şentürk'ün kansere yenik düşen kardeşi Bayram Şentürk, Fatih Cami'nde kılınan cenaze namazının ardından Zeytinburnu Kozlu Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Sanatçı Metin Şentürk'ün yaklaşık 11 aydır kanser tedavisi gören kardeşi Bayram Şentürk dün hayatını kaybetti. Şentürk için bugün Fatih Cami'nde cenaze töreni düzenlendi. Metin Şentürk taziyeleri cami avlusunda kabul ederken cenazeye Şentürk'ün ailesi, yakınları ve sanat camiasından isimler katıldı. Bayram Şentürk, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zeytinburnu'ndaki Kozlu Mezarlığı'na defnedildi. Metin Şentürk, kardeşinin vefatını sosyal medya hesabından duyurarak, "Duanın gücüne inanan biri olarak kardeşim için dualarınızı bekliyorum dostlarım. Allah hepinizden razı olsun" ifadelerini kullanmıştı.(DHA)
Görüntü Dökümü:
-------------
- Cenazeden detaylar
- Cenaze namazından detaylar
- Cenazenin gidişi
=====