Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin mazbatasını aldı

Yerel seçimlere AK Parti'nin adayı olarak giren ve kazanan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ersin Öztürk'ün elinden aldı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

Kağıthane Belediyesi bahçesinde ayrıca mazbata teslimi ve yeni dönem hizmetleri başlangıcı töreni yapıldı. Öztekin'in ev sahipliğinde gerçekleşen törene AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk, Milliyetçi Hareket Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Şafak Taştemir, STK temsilcileri, muhtarlar, kanaat önderleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Öztekin burada yaptığı konuşmada "Kalbimiz Kağıthane diyerek 2019 yılında vatandaşlarımıza hizmet etmek adına yola çıktık. Vatandaşlarımız 5 yılda muhabbet ve güleryüzlerini daima gösterdi. Yatırım ve hizmetlerimizi sürekli destekledi. Vatandaşlarımızın teveccühüyle belediye başkanlığı görevini yeniden üstlendik. Yeni dönemde hizmetlerimizi katlayarak sürdüreceğiz. Tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi.

Seçim sonuçlarının kesinleşmesiyle Kağıthane Belediye Meclisi'ndeki üye dağılımı da belli oldu. AK Parti'nin 23, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 14 meclis üyesi oldu.

Diğer Haberler

  1. Gaziosmanpaşa’da 23 Nisan Çocuk Meclisi’nden dünyaya 'barış' mesajı
  2. Üsküdar’da Sıfır Atık Günü’ne özel proje: ‘Atıksız Üsküdar, Atıksız Mutfak’
  3. Bahçelievler Mahalle Muhtarı Hülya Oğuz’dan açıklama
  4. Sultangazi'de kar ve buzlanmaya karşı çalışmalar sürüyor
  5. Antakya Medeniyetler Korosu Bahçelievler'de konser verdi
  6. Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 87’nci yılında Sancaktepe’de anıldı
  7. Fatih Belediyesi’nden amatör spor kulüplerine malzeme desteği
  8. Ataşehir Belediye Başkanı Adıgüzel: Gazze’deki katliamı kınıyorum, özgür Filistin diyorum
  9. Kağıthane'ye 50 bin ağaç ve 1 milyon metrekare yeşil alan kazandırıldı
  10. Edremit’te asfalt çalışmaları devam ediyor

© Copyright 2026

DHA