Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Başkan Saygılı: Bol keseden eleştiri yapmayı tercih ediyorlar

Başkan Saygılı: Bol keseden eleştiri yapmayı tercih ediyorlar

ABONE OL
DHA

İZMİR,(DHA)-AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir'de açılışa katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’a yönelik yaptığı açıklamada, "Sayın Özel ya da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, konuşma yaptıkları yerden başlarını kaldırma cesareti gösterseler; yalnızca iki yıl gibi kısa sürede tamamladığımız 5 bin deprem konutunu görecekler. İzmir’in en büyük sağlık yatırımlarından biri olan İzmir Şehir Hastanesi’ni görecekler. Ama gerçeklerle yüzleşmek yerine, başları eğik şekilde bol keseden eleştiri yapmayı tercih ediyorlar" dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Bayraklı ilçesinde açılışa katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’a yönelik açıklamalarda bulundu. Başkan Saygılı, “CHP’nin biraz cesareti olsa, Bayraklı’da başlarını kaldırdıklarında hemen yanı başlarında AK Parti’nin eser ve hizmet siyasetini görürlerdi. Bu gerçeği anlayan İzmirliler artık CHP’nin göz boyama açılışlarına olan ilgisini iyiden iyiye kaybetti ki CHP Genel Başkanı boş bir alana konuşma yaptı. Bayraklı’da yıllardır atıl durumda kalan, otların bürüdüğü spor alanlarını yenileyen CHP’li ilçe belediyesini bu adımı için takdir ediyoruz. Sayın Özgür Özel’in katılımıyla açılışı yapılan bu alanın Bayraklı’ya hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

'TEK SÖZ SÖYLEME HAKKINA SAHİP DEĞİLLER'

Başkan Saygılı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ancak ne yazık ki aynı kürsüde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'mize yönelik gerçek dışı eleştiriler dile getiriliyor, İzmir'e yatırım yapılmadığı iddia ediliyor. İzmir'i yıllardır eser yoksunluğuna ve hizmet yetersizliğine terk eden CHP bugün yaptığı 'makyaj siyasetiyle' şehrimizi ve insanımızı kandıramaz. Şehrin kentsel dönüşüm sorununa derman olamayanlar, şehrin trafik kaosunu çözemeyenler, alt yapı felaketlerinin müsebbibi olanlar 'mikro yatırımlarının' açılış programlarında, kürsülerden Cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize tek söz söyleme hakkına sahip değiller. Çünkü Sayın Özel ya da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, konuşma yaptıkları yerden başlarını kaldırma cesareti gösterseler; yalnızca iki yıl gibi kısa sürede tamamladığımız 5 bin deprem konutunu görecekler. İzmir'in en büyük sağlık yatırımlarından biri olan İzmir Şehir Hastanesi'ni görecekler. Ama gerçeklerle yüzleşmek yerine, başları eğik şekilde bol keseden eleştiri yapmayı tercih ediyorlar."

'AK PARTİ ESER ÜRETİR, CHP LAF ÜRETİR'

Başkan Saygılı açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: "2020 depreminden sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara tek bir konut teslim edebilmiş midir? Kentsel dönüşüm adı altında kurulan kooperatif sistemiyle kaç vatandaş mağdur edilmiştir? İzmir'e hizmet lafla değil, eserle olur. AK Parti'nin farkı da budur. AK Parti eser üretir, CHP ise laf üretir."(DHA)

FOTOĞRAFLI

© Copyright 2026

DHA