Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Yunusemre'de iki park pırıl pırıl oldu

Yunusemre'de iki park pırıl pırıl oldu

ABONE OL
DHA

MANİSA, (DHA)-MANİSA'nın Yunusemre ilçesinde, çocukların temiz bir ortamda vakit geçirebilmesi amacıyla, belediye tarafından Merkezefendi ve Tevfikiye mahallerinde park yıkama ve dezenfekte çalışması yapıldı.

Yunusemre Belediyesi, ilçe genelindeki parklarda temizlik ve dezenfekte çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Merkezefendi ve Tevfikiye mahallelerindeki parkları temizledi. Parklarda yürütülen çalışmaların yanı sıra belediye kreşinin çevresinde de günlük rutin temizlik aksatılmadan sürdürülüyor. Özellikle yoğun yaprak dökümünün yaşandığı alanlarda ekipler düzenli temizlik yaparak hem çevre düzenini koruyor hem de çocuklar için daha temiz ve güvenli bir ortam oluşturuyor.

Çalışmalara ilişkin bilgi veren Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, çocukların sağlığını ve vatandaşların yaşam kalitesini önceleyen hizmet anlayışıyla çalıştıklarını belirtip, "Çocuklarımızın gönül rahatlığıyla oyun oynayabileceği, ailelerimizin huzur içinde vakit geçirebileceği temiz ve güzel parklar oluşturmak önceliklerimiz arasında yer alıyor. Bu anlayışla ekiplerimiz parklarımızı düzenli olarak temizliyor. Aynı zamanda belediye kreşimizin çevresinde de günlük temizlik çalışmalarımızı titizlikle gerçekleştirerek çocuklarımızın keyifli bir ortamda oynamalarına imkan tanıyoruz. Yunusemre'nin her noktasında temiz, sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre oluşturmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

© Copyright 2026

DHA