Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Silifke’de sürücülere yoğurt ve çilek ikam edildi

Silifke’de sürücülere yoğurt ve çilek ikam edildi

ABONE OL
DHA

Mehmet OKUR /SİLİFKE (Mersin), (DHA)- MERSİN’in Silifke ilçesinde Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası kapsamında gerçekleştirilen uygulamada, sürücülere Silifke’nin tescilli yoğurdu ve çileği ikram edildi.

Polis, jandarma ve karayolları ekipleri, Atik Mahallesi’ndeki D-400 kara yolunda sürücülere yönelik denetim yaptı. Uygulamaya Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner ve ilçe protokolü de katıldı. Trafik kuralları konusunda bilgilendirilen sürücülere broşürler dağıtıldı, Silifke’nin tescilli yoğurdu ve çileği ikram edildi. Araçlardaki çocuklara ise trafik temalı aktivite kitapları hediye edildi.

Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, amaçlarının sürücüleri bilinçlendirmek olduğunu belirterek, “Hem kuralları hatırlatmak hem de ilçemizin meşhur yoğurdunu tanıtmak istedik” dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

© Copyright 2025

DHA