Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Silifke’de velilere ve eğitimcilere yönelik söyleşi

Silifke’de velilere ve eğitimcilere yönelik söyleşi

ABONE OL
DHA

Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE (Mersin), (DHA)- SİLİFKE İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün himayesinde, 'Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir?' başlıklı söyleşi gerçekleştirildi.

Gazipaşa İlkokulu ve Göksu İlkokulu’nun iş birliğiyle düzenlenen söyleşi programı, Doğan Cüceloğlu Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleşti. Eğitim bilimci, akademisyen ve yazar Doç. Dr. Özgür Bolat’ın konuşmacı olarak yer aldığı programda 'Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir?' başlıklı sunum büyük ilgi gördü. Bilimsel verilerle desteklenen konuşmasında Doç. Dr. Bolat, çocukların mutluluğu ile başarısı arasındaki ilişkiye, aile tutumlarının çocuk gelişimine etkilerine ve eğitimde anlam odaklı yaklaşımın önemine dikkat çekti.

Etkinliğe Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kültiğin Eroğlu, ilçe protokol üyeleri, öğretmenler, veliler, okul yöneticileri ve eğitim gönüllüleri katıldı. Katılımcılar, çocuk yetiştirirken yapılan yaygın hatalar, motivasyonun doğru yönlendirilmesi ve sağlıklı bireyler yetiştirmenin püf noktaları hakkında değerli bilgiler edindi. Söyleşi sonunda kitaplarını imzalayan Özgür Bolat, katılımcılarla birebir sohbet ederek sorularını da yanıtladı.

Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, bu tür etkinliklerin çocukların gelişimine katkı sunan aile ve öğretmen iş birliğini güçlendirdiğini belirterek, organizasyonda emeği geçen okul yönetimlerine ve tüm katılımcılara teşekkür etti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

© Copyright 2025

DHA