Depremde hasar gören binalar yıkılıyor
Depremde hasar gören binalar yıkılıyor
Adnan ÇELEBİ/NİĞDE,(DHA)- NİĞDE'de, 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar gören binaların yıkım çalışmaları sürüyor.
Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerin ardından yapılan teknik incelemelerde ağır hasarlı olduğu belirlenen ve uzun süredir tahliye süreci devam eden binalar için iş makineleri bölgede çalışmalara devam ediyor. Yıkım çalışmaları nedeniyle Paşakapı Caddesi ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Emniyet ekipleri tarafından çalışma alanı bariyerlerle çevrilirken, yaya ve araç trafiği kontrollü olarak sağlanıyor.
Ekipler, yıkım sırasında oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçebilmek amacıyla çevre güvenliğini en üst seviyede tutarken, toz oluşumunu azaltmak ve riskleri en aza indirmek için gerekli tedbirleri uyguluyor. (DHA)
FOTOĞRAFLI