Protokol üyeleri mutfakta hünerlerini sergiledi
Protokol üyeleri mutfakta hünerlerini sergiledi
Adnan ÇELEBİ/NİĞDE,(DHA)-NİĞDE’de bu yıl 6’ncısı düzenlenen Gastronomi Festivali kapsamında düzenlenen yemek yapma yarışmasında protokol üyeleri mutfakta hünerlerini sergiledi.
6'ncı Niğde Gastronomi Festivali çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Festival kapsamında gerçekleştirilen yemek yapma yarışmasına Vali Nedim Akmeşe ve eşi Hacer Akmeşe ile Belediye Başkanı Emrah Özdemir ve eşi Duygu Özdemir katıldı. Vali Akmeşe ve Belediye Başkanı Özdemir, eşleriyle birlikte yemek hazırlayarak jüri üyelerinin karşısına çıktı. Renkli görüntülerin yaşandığı yarışmada katılımcılar, hazırladıkları yemeklerle dereceye girebilmek için mücadele etti.
DERECEYE GİRENLERE MADALYA
Yarışmanın sonunda hazırlanan yemekler jüri üyeleri tarafından değerlendirmeye alındı. Yapılan değerlendirme sonucunda dereceye giren yarışmacılara madalya takdim edildi. (DHA)
FOTOĞRAFLI