Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Osmaniye - İtfaiye eri, yakaladığı yılana su içirdi

Osmaniye - İtfaiye eri, yakaladığı yılana su içirdi

ABONE OL
DHA

OSMANİYE’de bir evin bahçesine giren yılanı yakalayan itfaiye eri, bardakla su içirdikten sonra onu doğal yaşam alanına saldı. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Fakıuşağı ve Haraz mahallelerinde oturan iki aile farklı zaman dilimlerinde evlerinin bahçelerine yılan girdiği ihbarında bulundu. Bunun üzerine adreslere itfaiye ekipleri sevk edildi. Yılanlar, özel aparatlarla zarar verilmeden itfaiye ekipleri tarafından yakalandı. Susuz kaldığı tespit edilen bir yılana itfaiye eri tarafından su içirildi. Yılanlar daha sonra doğal yaşam ortamlarına salındı.

Osmaniye Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Hem vatandaşlarımızın güvenliği hem de doğadaki canlıların yaşam hakkı bizim için çok önemli. Ekiplerimiz her iki olayda da hızlı ve dikkatli bir şekilde müdahalede bulunarak süreci güvenli şekilde sonlandırmıştır” ifadelerine yer verildi. (DHA)

Görüntü Dökümü

-----------------------

İtfaiye erlerinin yılanları yakalamak için çalışmaları

Yılanların kaçışı, aparatlarla yakalanması

İtfaiye erinin yakaladığı yılanlara su içirmesi

Yılanların doğal yaşam ortamına salınması

Haber: İbrahim EMÜL – Kamera: OSMANİYE, (DHA)

© Copyright 2025

DHA