Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

KARAT 4. sempozyumu Ordu’da toplanıyor

KARAT 4. sempozyumu Ordu’da toplanıyor

ABONE OL
DHA

Gökhan İÇKİLLİ/SAMSUN, (DHA)- SAMSUN Karadeniz Romatoloji ve Ağrı Topluluğu Derneği (KARAT), 9-11 Mayıs tarihleri arasında Ordu’da düzenlenecek olan 4. bilimsel sempozyumunda sağlık dünyasını bir araya getiriyor. ‘Adım Adım Zirveye’ temasıyla gerçekleştirilecek olan organizasyon KARAT Derneği Başkanı Prof.Dr. Ayhan Bilgici’nin başkanlığında yapılacak.

Sempozyumla ilgili açıklama yapan KARAT Derneği Başkanı Prof.Dr. Ayhan Bilgici, Karadeniz bölgesindeki fiziksel tıp ve rehabilitasyon, romatoloji ve algoloji alanlarında çalışan hekimler arasında bilimsel bir iş birliği ağı kurmayı hedeflediklerini belirtti. Daha önce Samsun’da ‘İlk-Adım’, ‘Genç-Adım’ ve ‘Her Adım-Cumhuriyet’e başlıklarıyla 3 sempozyum gerçekleştirdiklerini hatırlatan Bilgici, bu yıl 4’üncü sempozyumu da Ordu’da düzenleyeceklerini söyledi.

Sempozyum kapsamında aile hekimlerine yönelik romatoloji ve ağrı hastalarına yaklaşım kursu ile fiziksel tıp ve rehabilitasyon hekimlerine yönelik uygulamalı akupunktur kursu da yer alacak. Kurslarda romatizmal hastalıklar ve kronik ağrı yönetimine dair güncel bilgiler ve teknikler aktarılacak. Sempozyuma Türkiye genelinden çok sayıda akademisyen, uzman doktor ve öğrencinin katılması bekleniyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

© Copyright 2025

DHA