Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

KATİD Başkanı Murat Toktaş, TÜROFED Genel Başkan Yardımcısı oldu

KATİD Başkanı Murat Toktaş, TÜROFED Genel Başkan Yardımcısı oldu

ABONE OL
DHA

SAMSUN,(DHA) - KARADENİZ Turistik İşletmeciler Derneği (KATİD) Başkanı Murat Toktaş, TÜROFED Genel Başkan yardımcılığı görevine seçildi.

Türkiye Otelciler Federasyonu’nun (TÜROFED) 8. Olağan Genel Kurulu, sektör temsilcilerinin geniş katılımıyla Antalya’da gerçekleştirildi. Genel kurulda yapılan seçimlerin ardından federasyonun yeni yönetim yapısı belirlenirken, Türk turizmine yön verecek yeni dönem hedefleri de kamuoyuyla paylaşıldı.

Genel kurul sonucunda KATİD Başkanı Murat Toktaş, TÜROFED Genel Başkan Yardımcılığı görevine seçildi. Yeni dönemde TÜROFED’in, sürdürülebilir turizm, hizmet kalitesinin artırılması, nitelikli insan kaynağının güçlendirilmesi, destinasyon çeşitliliği ve sektörün uluslararası rekabet gücünün geliştirilmesi başlıklarında çalışmalarını daha da ileri taşıması hedeflendiği belirtildi.

Genel kurulun ardından değerlendirmelerde bulunan KATİD Başkanı Murat Toktaş, şu ifadeleri kullandı:

"TÜROFED Genel Başkan Yardımcılığı görevine 8. dönemde tekrardan seçilmek benim için büyük bir onur. Konaklama sektörümüzün ortak ihtiyaçlarına çözüm üretmek, paydaşlarımızla güçlü bir işbirliği kurmak ve Türk turizmini daha ileriye taşımak için bu dönem de kararlılıkla çalışacağız.”

Toktaş, ayrıca yeni dönemde ortak akıl ve dayanışma vurgusu da yaparak, “Turizm, ülkemizin stratejik alanlarından biri. Sektörümüzün sürdürülebilir büyümesi için kamu, yerel yönetimler ve özel sektör arasında daha etkin bir koordinasyonun önemli olduğuna inanıyorum. TÜROFED olarak, sahadan gelen ihtiyaçları doğru şekilde gündeme taşıyan, çözüm odaklı bir yaklaşımı önceliklendireceğiz” diye konuştu. (DHA=

FOTOĞRAF

© Copyright 2025

DHA