Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Samsun’da Polis Teşkilatı’nın 181’inci yılında 181 emniyet personelinden kan bağışı

Samsun’da Polis Teşkilatı’nın 181’inci yılında 181 emniyet personelinden kan bağışı

ABONE OL
DHA

SAMSUN’da 181 emniyet personeli, Türk Polis Teşkilatı’nın 181’inci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla kan bağışında bulundu.

Samsun Emniyet Müdürlüğü ile Kızılay Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürlüğü koordinesinde Emniyet Müdürlüğü binasında kan bağışı noktası oluşturuldu. Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş ile birlikte toplam 181 emniyet personeli kan verdi. Kan bağışı programında gazetecilere konuşan İl Emniyet Müdürü Arıbaş, “Afetlerde ve zor günlerde Kızılay’ın her zaman yanındayız. Bizim yaralarımızı saran Kızılay’a desteğimizi göstermek istedik. Ben katılım gösteren bütün arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi arz ediyorum” dedi.

Türk Kızılay Samsun İl Başkanı Onur Çoban da Samsun Emniyetinin Türk Kızılaya her zaman destek olduğunu belirterek teşekkür etti. (DHA)

Berkay YILDIZ – Emre ÖNCEL/SAMSUN, (DHA)-

© Copyright 2026

DHA