Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sultangazi'de Meme Kanseri Farkındalık ayı kapsamında etkinlik düzenlendi

SULTANGAZİ Belediyesi, 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık ayı kapsamında bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. İlçe Sağlık Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen programda kadınlar kıyasıya mücadelede etti. Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, “Toplumumuzun temel taşı olan kadınlarımızın bu konuda çok dikkatli olmaları gerektiğinin altını çizmek için İlçe Sağlık Müdürlüğümüz ile beraber güzel bir farkındalık etkinliği düzenledik” dedi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Sultangazi Belediyesi, 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık ayı etkinlikleri kapsamında İlçe Sağlık Müdürlüğü iş birliği ile ‘Erken tanı hayat kurtarır’ sloganıyla bir etkinlik düzenledi. Mimar Sinan Şehir Ormanı’nda düzenlenen etkinliğe Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun’un eşi Tuba Dursun, Belediye Başkan Yardımcısı Nurcan Öztürkmen, İlçe Sağlık Müdürü Mihriban Aksoy, kadın meclis üyeleri, kadın muhtarlar ile Sultangazide yaşayan kadınlar katıldı.

Yürüyüş ile başlayan etkinlik futbol sahasına taşındı. Pembe formalarını giyen kadınlar takımlarının birinci olması için kıyasıya yarıştı. Ortaya renkli görüntüler çıktı.

‘DOKUNDUKLARI HER ŞEYİ GÜZELLEŞTİREN KADINLARIMIZIN SAĞLIĞI HER ŞEYDEN KIYMETLİ’

Meme kanserinin dünyada en yaygın kanser türleri arasında olduğuna dikkat çeken Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun; “Toplumumuzun temel taşı olan kadınlarımızın bu konuda çok dikkatli olmaları gerektiğinin altını çizmek için İlçe Sağlık Müdürlüğümüz ile beraber güzel bir farkındalık etkinliği düzenledik. Kadınlarımız bizler için çok kıymetli. Dokundukları her şeyi güzelleştiren kadınlarımızın sağlığı her şeyden kıymetli. Bu yüzden lütfen doktor kontrollerinizi aksatmayın ve düzenli aralıklarla muayene olmayı ihmal etmeyin. Unutmayalım, erken teşhis hayat kurtarır” diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. Antakya Medeniyetler Korosu Bahçelievler'de konser verdi
  2. Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 87’nci yılında Sancaktepe’de anıldı
  3. Fatih Belediyesi’nden amatör spor kulüplerine malzeme desteği
  4. Ataşehir Belediye Başkanı Adıgüzel: Gazze’deki katliamı kınıyorum, özgür Filistin diyorum
  5. Kağıthane'ye 50 bin ağaç ve 1 milyon metrekare yeşil alan kazandırıldı
  6. Edremit’te asfalt çalışmaları devam ediyor
  7. Beşiktaş’ta ‘Dönüştür Kazan’ uygulamasıyla katı atıklar doğadan uzaklaştırılıyor
  8. Ümraniye’de Yaz Kur’an Kursu öğrencileri bilimle buluştu
  9. Küçükçekmece Belediyesi’nden askere gidecek gençlere ‘asker çantası’ desteği
  10. Kağıthane'deki Cendere Yeşil Vadi Otoparkı açıldı

© Copyright 2025

DHA