Gastroenteroloji uzmanından aralıklı iftar önerisi
Gastroenteroloji uzmanından aralıklı iftar önerisi İzmir Şehir Hastanesi Gastroenteroloji Uzmanı Doç. Dr. Gözde Derviş Hakim, ramazan ayında uzun süren açlığın ardından sofraya oturanların kan şekerinin yavaş yavaş yükselmesi için iftar menüsünü aralıklı tüketmeleri gerektiğini belirtip, "Oruç açıldıktan sonra bir kase çorba ya da hafif atıştırmalıkla devam etmeleri gerekir. 15-20 dakika dinlenmeden sonra ızgara et, tavuk, balık ya da haşlanmış gıdalar tüketebiliriz" dedi.
13.03.2024 Sağlık-Yaşam
Gastroenteroloji uzmanından aralıklı iftar önerisi
Gastroenteroloji uzmanından aralıklı iftar önerisi İzmir Şehir Hastanesi Gastroenteroloji Uzmanı Doç. Dr. Gözde Derviş Hakim, ramazan ayında uzun süren açlığın ardından sofraya oturanların kan şekerinin yavaş yavaş yükselmesi için iftar menüsünü aralıklı tüketmeleri gerektiğini belirtip, "Oruç açıldıktan sonra bir kase çorba ya da hafif atıştırmalıkla devam etmeleri gerekir. 15-20 dakika dinlenmeden sonra ızgara et, tavuk, balık ya da haşlanmış gıdalar tüketebiliriz" dedi.
13.03.2024 Video

Benzer Haber Etiketleri

iftar Gastroenteroloji ramazan uzman