Oynatma Listesi
VİDEO

Başakşehir'de metrodaki taciz olayından serbest bırakılan M.G. yeniden gözaltına alındı

Başakşehir'de metroda yolculuk yapan Z.B. (21) tarafından müstehcen hareketler yaptığı anlar cep telefonu ile görüntülenen 55 yaşındaki M.G.'nin markette 2 kadını daha taciz ettiği görüntüler ortaya çıktı. Çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakılan M.G. başka bir taciz olayına karıştığı için yeniden gözaltına alındı.

Başakşehir'de 27 Nisan Cumartesi günü meydana gelen olayda. Metro'da yolculuk yapan Z.B. isimli kadın, karşısında oturan 55 yaşındaki M.G.'nin müstehcen hareketlerini cep telefonu kamerasıyla görüntüleyerek sosyal medya hesabından paylaştı.

Görüntülerin yayılmasının ardından çalışma başlatan Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri M.G.'nin başka bir metroda bir kadını taciz ettiği gerekçesiyle vatandaşlar tarafından darbedildiğini ve hastaneye gittiğini belirledi. Gözaltına alınan M.G. emniyette yapılan işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

TACİZDEN YENİDEN GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri, başka bir taciz olayına daha karıştığı belirlenen M.G.'yi tekrar gözaltına aldı. M.G.'nin bir markette iki kadını taciz ettiği anların görüntüleri de ortaya çıktı.

Vehbi DEMİR - Özcan KILIÇ / İSTANBUL, (DHA)-

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER