Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakan Uraloğlu, SEECP Katılım Ülkelerinin Ulaştırma Bakanları Konferansı’na katıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci (SEECP) Katılım Ülkelerinin Ulaştırma Bakanları Konferansı’na katıldı.

ABONE OL
BULGARİSTAN, (DHA) -

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci (SEECP) Katılım Ülkelerinin Ulaştırma Bakanları Konferansı’na katıldık. ‘GDAÜ Bölgesinde Ulaştırma Bağlantısının Geliştirilmesine Yönelik Rehber İlkeler’ konulu panelde konuşmamızı gerçekleştirdik. Ortak vizyon geliştirme ve koordinasyonu güçlendirme açısından platformu önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.

Türkiye olarak, bu iş birliğinin daha da güçlenerek devam etmesinden yana olduklarını kaydeden Uraloğlu, “Avrupa ile Asya arasında çok modlu, güvenli, sürdürülebilir ve kesintisiz bir ulaştırma sistemi kurma ortak hedefimiz için ortak akılla, ortak iradeyle ve birlikte atacağımız somut adımlarla geleceği şekillendirmeye devam edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.


Diğer Haberler

  1. NASA: Ay'a dönüş programının ilk mürettebatlı uçuşu nisanda yapılabilecek
  2. Kuveyt Ulusal Muhafızlar Başkanlığı: 5 İHA düşürüldü
  3. Suudi Arabistan: Ülkenin doğusunda 3 İHA imha edildi
  4. Trump: İran ile anlaşmaya varılması için koşullar henüz uygun değil
  5. Suriye Dışişleri Bakanı Şeybani: Yeniden inşa için uluslararası konferans düzenlemeyi planlıyoruz
  6. İsviçre, ABD'nin İran için keşif uçuşu talebini reddetti
  7. Pakistan: Afganistan tarafından yollanan insansız hava araçları düşürüldü
  8. Alman filozof Habermas hayatını kaybetti
  9. Ukrayna: Rus ordusu 68 füze ve 430 İHA ile saldırı düzenledi
  10. Arakçi'den ABD'nin Hark Adası'na yönelik saldırısıyla ilgili açıklama

© Copyright 2026

DHA