Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İngiltere'de ünlü futbolcu Dele Alli'nin evine hırsız girdi

İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'da foma giyen 24 yaşındaki futbolcu Dele Alli'nin Kuzey Londra'daki evine dün iki hırsız girdi. Soygun sırasında evde olan İngiliz futbolcunun yaşanan arbede sırasında yüzünden yaralandığı belirtildi.

ABONE OL
İngiltere, (DHA)  

İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'ın yıldız oyuncusu Dele Alli, evine giren hırsızlar tarafından saldırıya uğradı. İngiliz basınında yer alan habere göre kavga esnasında futbolcuyu yüzünden yaralanan hırsızlar, futbolcunun evindeki değerli eşyaları alıp kaçtı.


HIRSIZLAR GÜVENLİK KAMERASINA TAKILDI


Olay esnasında Alli'nin yanında sevgilisinin yanı sıra kardeşi Harry Hickford ile kız arkadaşı ve bir başka arkadaşı da bulunuyordu. Durumu iyi olan Alli sosyal medya hesabından şunları ifade etti : “Tüm mesajlar için teşekkür ederim. Korkunç bir deneyimdi ama hepimiz iyiyiz. Desteğinize minnettarım.” Evden mücevher ve saat gibi değerli eşyaları çalan hırsızların güvenlik kamerasına yakalandığı ve polisin olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Diğer Haberler

  1. Polonya’nın Paris Büyükelçisi sahte diploma soruşturması nedeniyle görevden uzaklaştırıldı
  2. California’da sel uyarısı
  3. Hindistan’da kaza: 9 ölü, 21 yaralı
  4. Papa 14’üncü Leo, Vatikan'da ilk kez Noel ayini yönetti
  5. Cezayir’de Fransız sömürgeciliği suç ilan edildi
  6. Nijerya’da camiye bombalı saldırı: 5 ölü
  7. Macaristan Başbakanı Orban: AB dağılma sürecinde
  8. İtalya Başbakanı Meloni: Bu yıl zordu ama 2026 daha da zor olacak
  9. ABD Dışişleri Bakanı Rubio: Trump, 2025'te 8 savaş bitirdi
  10. İran Dışişleri Bakanı Arakçi, ABD’nin müzakere anlayışını ‘dayatma’ olarak nitelendirdi

© Copyright 2025

DHA