Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İran lideri Hamaney, İsrail saldırısına karşı karşılık vereceklerini duyurdu

İran Lideri Ali Hamaney, İsrail'in saldırılarında bazı komutan ve bilim insanlarının hayatını kaybettiğini belirterek, İsrail'e karşılık vereceklerini kaydetti.

ABONE OL
İRAN, (DHA)

İran lideri Ali Hamaney, İsrail’in İran’a yönelik saldırılarıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Hamaney, İsrail’in yerleşim bölgelerine düzenlediği saldırıyla ‘kötü niyetini’ ortaya koyduğunu belirterek, “Bu rejim, ağır bir bedel ödeyeceğini bilmelidir” dedi.

İran Silahlı Kuvvetlerinin İsrail’e karşı durmayacağını vurgulayan Hamaney, “Düşmanın saldırılarında birkaç komutan ve bilim insanı şehit oldu. Ancak yerlerine geçenler ve çalışma arkadaşları, görevlerini hemen devralacaktır” ifadelerini kullandı.

Hamaney, “Siyonist rejim, bu cinayetle kendisi için acı verici bir son hazırladı ve mutlaka bunun cezasını çekecektir” dedi.

Diğer Haberler

  1. Avustralya’da plajdaki saldırının ardından silah yasaları sıkılaştırılacak
  2. Kolombiya’da otobüs uçuruma yuvarlandı: 17 ölü, 20 yaralı
  3. Şili'de devlet başkanlığı seçimini Jose Antonio Kast kazandı
  4. ABD’de üniversitedeki silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan şüpheli serbest bırakıldı
  5. Avustralya'da plajdaki silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 15’e yükseldi
  6. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Almanya’da
  7. İsrail'den Lübnan'ın güneyine İHA saldırısı: 2 ölü
  8. Hamas: İsrail, ateşkesi kasten baltalamaya ve sabote etmeye çalışıyor
  9. Trump'ın Özel Temsilcisi Witkoff, Almanya’daki Ukrayna görüşmelerinde yer alacak
  10. Trump: Çok ciddi misilleme olacak

© Copyright 2025

DHA