Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Rusya'da, İHA saldırıları nedeniyle 287 uçuş iptal edildi

Ukrayna ordusunun, başkent Moskova dahil Rusya’nın çeşitli şehirlerine İHA’larla düzenlediği saldırılar nedeniyle 287 uçuşun iptal edildiği belirtildi.

ABONE OL
RUSYA, (DHA) -

Rusya Federal Hava Taşımacılığı Ajansı’ndan (Rosaviatsiya) yapılan yazılı açıklamada, ülkede önceki günden bu yana devam eden yoğun insansız hava araçları (İHA) saldırılarına ilişkin bilgi verildi. Açıklamada, devam eden saldırılar nedeniyle çok sayıda havalimanında uçuşların iptal edildiği ya da ertelendiği bildirildi.

Başkent Moskova, St. Petersburg ve Nijniy Novgorod’daki havalimanlarında toplam 287 uçuşun iptal edildiği bilgisine yer verilen açıklamada, "Ülkenin çeşitli bölgelerindeki hava sahasının kullanımına ilişkin geçici olarak ortaya çıkan kısıtlamalar ışığında, iç hava taşımacılığına ilişkin gelişmeler izleniyor. Durum yönetilebilir halde" ifadeleri kullanıldı.

Diğer Haberler

  1. Eski Pakistan Başbakanı Han ile eşine 17'şer yıl hapis cezası
  2. 'March of Love-Aşkın Yürüyüşü' etkinliği New York'ta sanatseverlerle buluştu
  3. Dışişleri Bakanlığı’ndan ABD’deki Gazze konulu toplantıya ilişkin açıklama
  4. Suriye’de Papa’nın hediye ettiği Aziz Paul heykeli çalındı
  5. Tayvan'da bıçaklı saldırı: 3 ölü, 5 yaralı
  6. Suriye Cumhurbaşkanı Şara’dan Türkiye dahil 4 ülkeye teşekkür
  7. ABD Savunma Bakanı Hegseth: Bu bir savaşın başlangıcı değil, intikam ilanı
  8. Putin: Barış için top artık Kiev ve Brüksel'de
  9. ABD'de özel jet düştü: 7 ölü
  10. ABD'de Brown Üniversitesi’ndeki silahlı saldırının şüphelisi ölü bulundu

© Copyright 2025

DHA