Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Japonya Veliaht Prensi Akishino ile bir araya geldi

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Japonya'nın başkenti Tokyo'da, Japonya Veliaht Prensi Altes Akishino ile bir araya geldi.

ABONE OL
JAPONYA, (DHA)

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, resmi ziyaret gerçekleştirdiği Tokyo'da, Japonya Veliaht Prensi Altes Akishino ile bir araya geldi. Akasaka Sarayı’nda gerçekleşen görüşmede, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un eşi Sevgi Kurtulmuş ile Veliaht Prenses Akishino da yer aldı.

Kurtulmuş, ziyaret sonrası sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, “Tokyo’da Japonya Veliaht Prensi Altes Akishino ile bir araya geldik. Türk-Japon dostluğunun her alanda daha da güçlenmesini arzuluyor, ülkelerimiz arasındaki tarihi ve köklü bağdan duyduğumuz memnuniyetimizi ifade ediyorum. Nazik misafirperverlikleri dolayısıyla Veliaht Prens ve Prenses Akishino’ya teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. Çin Dışişleri Bakanı Wang, IAEA Başkanı Grossi ile görüştü
  2. Bangladeş'te yolcu otobüsü nehre düştü: 24 ölü
  3. BM: ABD-İsrail ile İran arasındaki savaş kontrolden çıktı
  4. Beyaz Saray: İran yenildiğini kabul etmezse, Trump onları daha sert vuracak
  5. Japonya devlet petrol rezervlerini kullanıma açıyor
  6. Kuveyt: Füze ve İHA saldırılarına karşılık verildi
  7. ABD Başkanı Trump: İran anlaşma yapmak istiyor
  8. İran Dışişleri Bakanı Arakçi: ABD ile müzakere yok
  9. Bakan Bolat, Kamerun'da ‘Sokak Çocuklarına Serigrafi Baskı Atölyesi Projesi’ni ziyaret etti
  10. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Romanya'da

© Copyright 2026

DHA