Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Hepsiburada Market’ten yapay zekaya dayalı ‘Akıllı Alışveriş Şefi’

Hepsiburada Market, kullanıcılarının mutfakta işini kolaylaştıracak ve zamandan tasarruf etmelerini sağlayacak ‘Akıllı Alışveriş Şefi’ni tanıttı. Yapay zekaya dayalı olan bu uygulama ile kullanıcılar, yapmak istedikleri yemeğin ismini yazarak veya Akıllı Şef’in önerdiği seçeneklerden birini seçerek, hem tarifi görüntüleyebiliyor hem de gerekli tüm malzemeleri hızlıca sepetlerine ekleyebiliyor.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

Hepsiburada Market, kullanıcılarının mutfakta işini kolaylaştıracak ve zamandan tasarruf etmelerini sağlayacak yeni hizmeti Akıllı Alışveriş Şefi’ni devreye aldı. Bu özellik ile Hepsiburada kullanıcıları, yapmak istedikleri yemeğin ismini yazarak veya Akıllı Şef’in önerilerinden birini seçerek, tarifi ve gerekli malzemeleri görüntüleyip gerekli tüm malzemeleri hızlıca sepetlerine ekleyebiliyorlar.

LEZZETLİ YEMEK TARİFLERİ VE ALIŞVERİŞ KOLAYLIĞI

Hepsiburada kullanıcıları Akıllı Alışveriş Şefi ile, tarif arama ve ardından eksik malzeme listesi oluşturma derdinden kurtuluyor; sadece birkaç tıklamayla tüm gerekli malzemeleri görüntüleyip Hepsiburada Market’in iş ortağı marketlerden seçenekleri görüntüleyip, hızla sepetlerine ekleyebiliyor. ChatGPT altyapısı ile oluşturulan Akıllı Alışveriş Şefi, ‘Bugün ne pişirsem?’ derdinden müşterileri kurtarırken malzemeleri tek tek arama ve sepete ekleme karmaşasını da ortadan kaldırıyor.

Akıllı Alışveriş Şefi kullanmak için Hepsiburada mobil uygulamasında ‘Hepsi’ butonuna tıklayarak Market bölümüne gidilmesi gerekiyor. Market içinde ‘Akıllı Alışveriş Şefi’ butonuna tıklayan kullanıcılar, yapmak istedikleri yemeğin adını yazarak veya Akıllı Şef’in önerdiği bir yemeği seçerek, gerekli malzemeleri görüntüleyebiliyor; ardından tarifte yer alan ancak evlerinde eksik olan malzemeleri seçerek Hepsiburada Market uygulamasında yer alan mağazalardan hızlı bir şekilde sipariş verebiliyor.

 

Diğer Haberler

  1. TÜİK: KOBİ'ler toplam girişim sayısının yüzde 99,6'sını oluşturdu
  2. SOCAR Türkiye, GAMA Enerji’nin Doğal Gaz Kombine Çevrim Santrali’ni satın aldı
  3. Bakanlıktan asgari ücretin açıklanması sonrası 'fahiş fiyat' uyarısı
  4. TÜGİAD kuruluşunun 40’ıncı yılını gala gecesiyle kutladı
  5. HAK-İŞ'ten 'Asgari Ücret Tespit Komisyonu' açıklaması
  6. Türk-İş Genel Başkanı Atalay: Asgari ücret, ne asgari ücretlinin, ne kamuoyunun ne de bizim kabul edeceğimiz bir rakam değil
  7. Dünya Bankası Gubu'ndan Türk şirketine yatırım
  8. Asgari ücret 28 bin 75 TL oldu
  9. 2026 ihracat hedefi 282 milyar dolar
  10. Çetaş Otomotiv yöneticisi Türegün'e gold ödül

© Copyright 2025

DHA