Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

TÜMKİAD Başkanı Tanrıkulu: Amacımız iş insanlarının umudu olmak

Tüm Kalkınma ve Girişimci İş insanları Derneği (TÜMKİAD) Başkanı Nihat Tanrıkulu, "Bu memlekette yeni doğan çocuklarımız; genç iş insanları, hayalleri olan, zengin olmak isteyen, kalkınmak isteyen, ülkesine, milletine, ailesine faydalı olmak isteyen iş insanlarının umudu olmak için yola çıktık" dedi.

ABONE OL
Uğur AKAGÜNDÜZ/ EDİRNE, (DHA)

Türkiye'deki oluşumlarını sürdüren TÜMKİAD, Edirne'de 35'inci şubesinin açılışını törenle gerçekleştirdi. TÜMKİAD Başkanı Nihat Tanrıkulu ile beraberindeki heyet, araç konvoyu oluşturarak geldiği kentte, dernek üyeleri tarafından karşılandı. Bir restoranda düzenlenen açılış törenine AK Parti Havsa Belediye Başkanı Aydın Balkan, AK Parti eski Edirne Milletvekili Şerafettin Emir ile iş insanları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan açılışta konuşan TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, siyasi bir oluşum olmadıklarına vurgu yaparak, amaçlarının iş insanlarına katkı sağlamak olduğunu belirtti. 

İş insanlarının umudu olmak için yola çıktıklarını ifade eden Tanrıkulu, "Biz iş dünyası derneğiyiz. Bu memlekette yeni doğan çocuklarımız, genç iş insanları, hayalleri olan, zengin olmak isteyen, kalkınmak isteyen, ülkesine, milletine, ailesine faydalı olmak isteyen iş insanlarının umudu olmak için yola çıktık. Biz, ekonomide güçlü olan ülkelerin, başarılı olma sebeplerinin sivil toplum örgütlerinin daha başarılı ülkeler olduğunu biliyoruz. Bu konunun çalışmalarını yapıyoruz. Bizim bir siyasi tarafımız yoktur. Herkesin kişisel bir siyasi görüşü vardır. Herkes siyasetinde kendi inandıklarına yönlendirme özgürlüğüne sahiptir" dedi. 

Konuşmanın ardından okunun dualar eşliğinde TÜMKİAD Edirne'deki şubesinin açılışı yapıldı. Açılış sonunda konuklara yemek ikram edildi.

Diğer Haberler

  1. İstanbul Havalimanı’nın 116’ncı havayolu şirketi Air Transat oldu
  2. TÜİK: 'Satın Alma Gücü Paritesi'ne göre kişi başına GSYH endeksi 72 oldu
  3. MHP'li Durgun: Geri dönen ürünlerin tamamı pestisit kaynaklı değil
  4. Hepsiburada’da online yılbaşı pazarı açıldı
  5. Bakan Yardımcısı Ağar: 2025 yılında ihracatımız 247 milyar 200 milyon dolara yükseldi
  6. Hayat Finans, aralık ayında kar payı oranını yüzde 40,79 olarak gerçekleştirdi
  7. Türk Ticaret Kanunu'na göre uygulanacak para cezalarına ilişkin tebliğ, Resmi Gazete'de
  8. Eyüp Lojistik, Avrupa–Orta Asya hattındaki taşıma hacmini yüzde 70 artırdı
  9. Bakan Işıkhan: Asgari ücret rakamını konuşmak için erken
  10. ‘81 İlde 81 Orman’ projesi Kahramanmaraş ile devam ediyor

© Copyright 2025

DHA