Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

3 kişinin öldüğü komşu kavgasında 6 tutuklama

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde komşu aileler arasında çıkan, 3 kişinin öldüğü, 5 kişinin de yaralandığı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 6 şüpheli tutuklandı.

ABONE OL
Gıyasettin TETİK/DİYARBAKIR, (DHA)-

Olay, 8 Mart'ta öğle saatlerinde Çermik ilçesi kırsal Dikyol Mahallesi'nde meydana geldi. Mahalledeki bir ev nedeniyle husumetli olan komşu aileler arasında çıkan tartışma büyüyüp, taşlı, sopalı ve silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada Erdal Başıbüyük, Ercan Başıbüyük ve Ömer Yaman hayatını kaybetti, Hüseyin Y., Muhammet Y., Efe Y., Yalçın B. ile ismi öğrenilemeyen 1 kişi yaralandı. Bazı araçlar da ateşe verildi.

Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulansla Çermik Devlet Hastanesi ile Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

8Ercan Başıbüyük (Fotoğrafta)

Jandarma, kavgaya karıştığı tespit edilen 6 şüpheliyi gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

Diğer Haberler

  1. Mardin’de mısır kurutma silosu çöktü: 1 ölü
  2. Eşinin eve dönmesini isteyen koca, rast gele ateş açtı; gözaltına alındı
  3. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: Bizim bizden başka dostumuz yok
  4. Kamyonla geri manevra yaparken kardeşini ezerek ölümüne neden oldu
  5. MSB: Karadeniz’de bir insansız hava aracı F-16’larımız tarafından düşürüldü
  6. Elazığ’da çöp kamyonunun altında kalan belediye işçisi öldü
  7. 7 kişinin öldüğü fabrikadaki ihmaller zinciri iddianamedeki ifadelere yansıdı
  8. Şampiyon motosikletçi, İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı
  9. Yurt dışına kaçmak isterken yakalanan 5 Türk tutuklandı
  10. Mehmet Akif Ersoy ve Ela Rumeysa Cebeci'nin uyuşturucu testinin sonucu ortaya çıktı

© Copyright 2025

DHA