Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bolu'da FETÖ'nün TSK yapılanmasında 3 tutuklama

Bolu merkezli 9 ilde, FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki (TSK) yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 11 kişiden Serdar Ö., Nail K. ve Nurettin K. tutuklanıp cezaevine gönderildi. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ABONE OL
Murat KÜÇÜK/BOLU,(DHA)

Bolu'da FETÖ/PDY'nin TSK'daki yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, ankesörlü telefonlardan ardışık arama yaptıkları belirlenen şüpheliler tespit edildi. 1 muvazzaf yüzbaşı, 1 muvazzaf tabip üsteğmen, 1 muvazzaf üsteğmen, 1 muvazzaf astsubay, 1 muvazzaf uzman çavuş, 1 muvazzaf astsubay ile açığa alınan 1 kurmay albay, mahrem imam 1 öğretmen, Bylock kullanıcısı 3 kişi ve daha önceden terör örgütüne ait kurumda çalışan 1 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Bolu Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Bolu, Ankara, İstanbul, Kırklareli, Gaziantep, Isparta, Diyarbakır, Siirt ve Mardin'de gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 11 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan E.A., M.A., N.K., Ö.K., R.G., V.Y., N.K., S.Ö., S.A., E.Ö. ve A.Y. adliyeye sevk edildi. Firari bir şüpheli için ise arama çalışmaları sürüyor.

3 KİŞİ TUTUKLANDI

Bolu merkezli 9 ilde, FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki (TSK) yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 11 kişiden Serdar Ö., Nail K. ve Nurettin K. tutuklanıp cezaevine gönderildi. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Diğer Haberler

  1. Edanur için cenaze töreni
  2. Ankara'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı silahlı kavga kamerada
  3. Yılanın ısırdığı kadın, hayatını kaybetti
  4. Banka müdürünün aracına tehdit mesajı bırakan 3 şüpheli yakalandı
  5. Zakkumlar çiçek açtı, dağlar renklendi
  6. İnşaat halindeki apartmanın asansör boşluğuna düşen emlakçı öldü
  7. Cipin arkadan çarptığı otomobilden savrulan kadın öldü, 1'i bebek 7 kişi yaralı
  8. Elektrikli ısıtıcıdan çıkan yangında öldü
  9. Batman’da silahlı alacak kavgası: 5 yaralı
  10. 4 ilde uluslararası uyuşturucu ticareti operasyonunda 19 gözaltı

© Copyright 2024

DHA