Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bolu’da kuvvetli rüzgar; tabiat parkındaki ağaçlar devrildi

Bolu’da kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle Gölcük Tabiat Parkı'nda bulunan ağaçlar devrilirken, ahşap çitler de zarar gördü.

ABONE OL
Mutlu YUCA/BOLU, (DHA)

Bolu’da kentin yüksek kesimlerinde gece saatlerinde kuvvetli rüzgar etkili oldu. Şehir merkezine 10 kilometre uzaklıkta bulunan Gölcük Tabiat Parkı'nda rüzgar nedeniyle ağaçlar devrilerek, yürüyüş yolunu kapattı. Tabiat parkı çevresindeki ahşap çitler ve banklar da zarar gördü. Bölgede hasar tespit çalışması başlatılırken, Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri devrilen ağaçları kaldırmak için çalışma başlattı.

ZİYARETE KAPATILDI

Bolu’da kuvvetli rüzgar nedeniyle ağaçların devrildiği Gölcük Tabiat Parkı'nda Orman Bölge Müdürlüğü ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri inceleme ve hasar tespit çalışması yaptı. İncelemede devrilen ve devrilme riski oluşturan ağaçların oluşturduğu tehlike sebebiyle tabiat parkı, ziyaretçi girişine kapatıldı.







Diğer Haberler

  1. Karla kapanan yol açıldı, 7 aylık bebek hastaneye ulaştırıldı
  2. Şemdinli–Derecik kara yolu kar nedeniyle ulaşıma kapatıldı
  3. Siirt-Bitlis kara yolu, kar nedeniyle ağır tonajlı araçların geçişine kapatıldı
  4. Hasta taşıyan ambulans yoldan çıktı; kamyonet sürücüsü kurtardı
  5. Başakşehir'de gasp iddiası; şüpheliler 100 metre sonra para dolu çanta ile yakalandı
  6. Bitlis’te yoğun kar yağışı nedeniyle bazı yollar ağır vasıta trafiğine kapatıldı
  7. Rahatsızlanan çocuk, ekiplerin kapanan mezra yolunu açmasıyla hastaneye ulaştırıldı
  8. Karabük’te gece saatlerinde kar yağışı etkisini artırdı
  9. Manisa’da karda mahsur kalan avcılar kurtarıldı
  10. Aydın’da hafif ticari araçta çıkan yangın söndürüldü

© Copyright 2025

DHA