Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Eşini, ölmesi halinde başkasıyla birlikte olmasından korkup, boğmuş

İzmir'in Çiğli ilçesinde, tartıştığı eşi Ceyda Önal'ı (32) elleriyle boğarak öldüren şemsiye tamircisi Serkan Önal (41) sevk edildiği adliyede tutuklandı. Sözlü olarak eşini öldürdüğünü itiraf etmesine rağmen yazılı ifade vermeyi reddeden Serkan Önal'ın yakınlarına, ölümcül bir hastalığa yakalanmaktan, ölmesi halinde de eşinin başka biriyle beraber olmasından korktuğunu söylediği ortaya çıktı.

ABONE OL
Davut CAN / İZMİR, (DHA)-

Olay, 30 Mart Salı günü, Balatçık Mahallesi 8790/5 Sokak üzerinde bulunan bir sitede meydana geldi. İddiaya göre, kızları Ceyda Önal'dan haber alamayan ailesi, saat 20.00 sıralarında adrese geldi. Kapıyı açan olmayınca da çilingir çağırdı.Çilingir yardımıyla içeri giren aile, kızlarını yatak odasında hareketsiz yatarken, eşi şemsiye tamircisi Serkan Önal'ı ise elinde bıçakla kanepede otururken buldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri, Ceyda Önal'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

ELLERİYLE BOĞUP, YAKLAŞIK 3 SAAT BAŞINDA BEKLEMİŞ

Gözaltına alınan Serkan Önal, polise, saat 17.20 sıralarında eşiyle tartıştıklarını, bu sırada 2 çocuğunun annesini elleriyle boğarak öldürdüğünü söyledi. Ancak yazılı ifade vermediği reddetti. Eşinin cansız bedeninin başında yaklaşık 3 saat beklediği saptanan Önal'ın son zamanlarda yakınlarına kendisini iyi hissetmediğini, ölümcül bir hastalığa yakalanmaktan ve ölmesi halinde eşinin başka biriyle beraber olmasından korktuğunu söylediği öğrenildi.

Öte yandan Ceyda Önal'ın cenazesi dün Menemen ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Diğer Haberler

  1. Kapıkule'de TIR'da uyuşturucu ve çok sayıda kaçak sigara malzemeleri ele geçirildi
  2. Arnavutköy’de aile içindeki silahlı kavgada başından vurularak yaralandı; kuzeni ve eniştesi gözaltında
  3. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı ile CHP'li meclis üyesi tahliye oldu
  4. TÜİK: Nisanda 126 bin 808 konut satıldı
  5. Taksim’de yağmura yakalananlar çanta ve kartonla korunmaya çalıştı
  6. Konya'da yolcu otobüsü, TIR'a çarptı: 1 ölü, 8 yaralı
  7. Tepebaşı Belediyesi’ne ‘yolsuzluk’ operasyonu; 60 gözaltı kararı
  8. Huzurevinde ölüme 6 taksitli 21 bin lira ceza
  9. 'Engelsiz Sahne' ile tiyatro herkes için erişilebilir olacak
  10. Kurban Bayramı öncesi Sebze ve Meyve Hali'nde 'fahiş fiyat' denetimi

© Copyright 2026

DHA