Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Hemşirelik öğrencisi Melike'nin şüpheli ölümü!

Konya'nın Akşehir ilçesinde hemşirelik öğrencisi Melike Ş.'nin (20) düştüğü binanın, erkek arkadaşı olduğu belirtilen hemşirelik 4'üncü sınıf öğrencisi Murat Ş.'nin kaldığı pansiyon olduğu ortaya çıktı. Murat Ş.'nin ise gece kentteki bir barda garson olarak çalıştığı belirtildi. Şüphe üzerine gözaltına alınan ve yurt dışına çıkış yasağı getirilen Murat Ş.'nin, ifadesinde Melike Ş.'nin tartıştıktan sonra atlamak istediğinde tuttuğunu, ardından ikinci denemesinde ise önleyemediğini söylediği öğrenildi.

ABONE OL
Atilla MEMİŞ/ KONYA, (DHA)-

Olay, dün saat 02.00 sıralarında, Seyran Mahallesi'nde meydana geldi. Selçuk Üniversitesi Kadir Yallagöz Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Melike Ş., 4'üncü sınıf öğrencisi olan ve ismi öğrenilemeyen erkek arkadaşının evine gitti. İddiaya göre çift arasındaki tartışma sırasında Melike Ş., 4'üncü kattaki evin balkonuna çıktı. Genç kızın balkondan düştüğünün fark edilmesi üzerine polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. İhbarla bölgeye gelen sağlık görevlileri, Melike Ş.'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Melike Ş.'nin cansız bedeni, otopsi için Akşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Genç kızın ölümüyle çalışma başlatan polis, şüphe üzerine erkek arkadaşını gözaltına aldı. Melike Ş.'nin erkek arkadaşı, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece yurt dışına çıkış yasağıyla birlikte adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Melike Ş.'nin cenazesi ise memleketi Kocaeli'nin Körfez ilçesinde dün toprağa verildi.

Öte yandan Kadir Yallagöz Sağlık Yüksekokulu'nun resmi internet sitesinden Melike Ş. için "Yüksekokulumuz hemşirelik bölümü üniversite öğrencilerinden Melike Şahin, hayatını kaybetmiştir. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz" mesajı yayımlandı.

GENÇ KIZIN DÜŞTÜĞÜ BİNANIN EV DEĞİL PANSİYON OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Konya'nın Akşehir ilçesinde hemşirelik öğrencisi Melike Ş.'nin (20) düştüğü binanın, erkek arkadaşı olduğu belirtilen hemşirelik 4'üncü sınıf öğrencisi Murat Ş.'nin kaldığı pansiyon olduğu ortaya çıktı. Murat Ş.'nin ise gece kentteki bir barda garson olarak çalıştığı belirtildi. Şüphe üzerine gözaltına alınan ve yurt dışına çıkış yasağı getirilen Murat Ş.'nin, ifadesinde Melike Ş.'nin tartıştıktan sonra atlamak istediğinde tuttuğunu, ardından ikinci denemesinde ise önleyemediğini söylediği öğrenildi.

Diğer Haberler

  1. Diyarbakır’da 7 yıl önce işlenen cinayetin hükümlüsü Antalya’da yakalandı
  2. Minibüs ile çarpışan ambulans devrildi; 3’ü sağlık personeli, 6 yaralı
  3. Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan 25 şüpheli tutuklandı
  4. Manisa’da eşini öldürdü, İran kaçmak üzere gittiği Ağrı'da yakalandı
  5. Gülhan altınları için öldürülmüş; üst komşuları olan çift tutuklandı
  6. Aydın’da kendisinden haber alınamayan kişi evinde ölü bulundu
  7. Kaçak kazı için girdiği tünelde metan gazından zehirlendi
  8. Bayrampaşa'da cam silerken 3'üncü kattan düşen kadın ağır yaralandı
  9. İki otomobil kafa kafaya çarpıştı 6 yaralı
  10. Şırnak'ta traktör devrildi: 12 yaralı

© Copyright 2025

DHA