Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kafe işletmecisinin içtiği çay nefes borusuna kaçtı; o anlar kamerada

Kayseri'de, kafe işletmecisi Atilla Yıldız’ın müşterileriyle işletmesinde içtiği çay, nefes borusuna kaçtı. Yıldız'ı müşterileri kurtarırken, yaşanan olay kafenin güvenlik kameralarına yansıdı.

ABONE OL
Yasin DALKILIÇ- Öykü GENÇ/KAYSERİ, (DHA)

Olay, Talas ilçesi Yenidoğan Mahallesi'ndeki Atilla Yıldız'a ait kafede meydana geldi. Müşterileriyle birlikte oturup çay içen Atilla Yıldız'ın nefes borusuna içtiği çay kaçtı. Öksüren ve daha sonra kısa süreliğine nefes alamayan Yıldız bir anda yere yığıldı. Birlikte çay içtiği müşterileri kısa süreli panik yaşadıktan sonra Yıldız'a ilk müdahaleyi gerçekleştirildi. Bir süre sonra kendine gelen Atilla Yıldız işine kaldığı yerden devam etti.

Yaşanan olay yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde Yıldız’ın içtiği çayın boğazına kaçtığı, ayağa kalktıktan kısa bir süre sonra da yere yığıldığı görüldü. Yaşanan olayı anlatan Atilla Yıldız, "Müşterilerle oturup, çay içiyorduk. Müşterilerden bir tanesi şaka yaptı. O sırada çayı yudumluyordum. Çay bir an nefes boruma kaçtı. Yarısını çıkardım yarısını çıkaramadım. Bir an gözüm karardı ve düştüm. Eşim ve yanımdakiler şaka yaptığımı zannetti. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Çayı da çok severim. Çay sonumuzu getirecekti. Hamd olsun yaşıyorum. Kurtuldum ama düşmenin etkisiyle belimi ve bileğimi çok kötü bir şekilde ağrıttım” diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. Ankara Valiliği'nden 'kuvvetli yağış' uyarısı
  2. Kolonya karışımlı içecek içen Erdem, evinde ölü bulundu
  3. Yılanın ısırdığı kadın, hayatını kaybetti
  4. Zakkumlar çiçek açtı, dağlar renklendi
  5. İnşaat halindeki apartmanın asansör boşluğuna düşen emlakçı öldü
  6. Cipin arkadan çarptığı otomobilden savrulan kadın öldü, 1'i bebek 7 kişi yaralı
  7. Elektrikli ısıtıcıdan çıkan yangında öldü
  8. Batman’da silahlı alacak kavgası: 5 yaralı
  9. 4 ilde uluslararası uyuşturucu ticareti operasyonunda 19 gözaltı
  10. Tanju Özcan'dan, 2 bin 330 hektarlık alanda maden arama ruhsatı tepkisi

© Copyright 2024

DHA