Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kız arkadaşını ziyarete geldi, dövülüp gasp edilerek, alıkonuldu

Bitlis'in Tatvan ilçesinden Van'a kız arkadaşını ziyarete gelen  E.A. hayatının şokunu yaşadı. İddiaya göre E.A, kız arkadaşının evindeyken 3 kişi tarafından darp edildi, 19 bin TL'si gasp edildi ve 3 gün boyunca depoda zorla tutuldu. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 saldırgan T.K., T.Ö., M.İ. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ABONE OL
Behçet DALMAZ/ VAN, (DHA)

Olay, 30 Ekim günü İpekyolu ilçesi Kevenli Mahallesi'nde meydana geldi. Polise T.K., T.Ö., M.İ.'nin Bitlis Tatvan'dan Van'a kız arkadaşı A.E.'yi görmeye gelen E.A.'yı bir depoda 3 gündür zorla tuttuğu ihbarı yapılrı. Harekete geçen polis olay yerinde 3 şüpheli ile E.A.'nın kız arkadaşı A.E.'yi gasp ettikleri araç, hesaplarına aktardıkları 19 bin TL paraya ait dekont ve cep telefonu ile birlikte gözaltına alırken, E.A.'yı da kurtardı.

Poliste ifadeleri alınarak soruşturması tamamlanan 3 şüpheli adliyeye sevkedilirken, mağdur E.A.'nın kız arkadaşı A.E ise emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan T.K., T.Ö., M.İ adlı şüpheliler 'nitelikli yağma, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, tehdit ve hakaret suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer Haberler

  1. Minibüs ile çarpışan ambulans devrildi; 3’ü sağlık personeli, 6 yaralı
  2. Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan 25 şüpheli tutuklandı
  3. Manisa’da eşini öldürdü, İran kaçmak üzere gittiği Ağrı'da yakalandı
  4. Gülhan altınları için öldürülmüş; üst komşuları olan çift tutuklandı
  5. Aydın’da kendisinden haber alınamayan kişi evinde ölü bulundu
  6. Kaçak kazı için girdiği tünelde metan gazından zehirlendi
  7. Bayrampaşa'da cam silerken 3'üncü kattan düşen kadın ağır yaralandı
  8. İki otomobil kafa kafaya çarpıştı 6 yaralı
  9. Şırnak'ta traktör devrildi: 12 yaralı
  10. Kendisini ve çocukları darbettiğini öne sürdüğü eski eşini bıçaklayan kadına ev hapsi cezası

© Copyright 2025

DHA