Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Meteorolojiden denizlerde fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) yapılan açıklamada; Batı Karadeniz, Marmara ve Kuzey Ege'de denizler için fırtına beklendiği belirtildi.

ABONE OL
Ünsal YÜCEL/EDİRNE, (DHA)-

MGM İstanbul Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Batı Karadeniz'de rüzgarın, yarın ilk saatlerden itibaren batı ve güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat), Marmara’da rüzgarın, yarın sabah saatlerinden itibaren batı ve güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde, Kuzey Ege’de rüzgarın, yarın (cumartesi) ilk saatlerden itibaren batı ve güneybatıdan 7 ila 9 kuvvetinde (75-90 km/saat) kuvvetli fırtına şeklinde esmesinin beklendiği bildirildi. Fırtınanın, Batı Karadeniz ve Marmara’da 4 Ocak Pazar günü, Kuzey Ege’de ise 5 Ocak Pazartesi akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

MARMARA'DA KUVVETLİ FIRTINA BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezi, Marmara Bölgesi'nde yarın sabahtan itibaren kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğini açıkladı. Açıklamada, "Cumartesi günü ilk saatlerden, 04.01.2026 pazar günü gece saatlerine kadar bölgemizde (İstanbul, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya ve Yalova) güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (50-70 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Diğer Haberler

  1. Kilis'te kontrolden çıkan otomobil yön tabelasına çarptı: 2 yaralı
  2. Avcılar’da yağışla birlikte yolda kayma oluştu; sokak trafiğe kapatıldı
  3. Mermer tezgahının altında kalan 2 çocuk annesi yaşamını yitirdi
  4. Taziyeye giderken otomobilin çarptığı kadın öldü
  5. Sultangazi'de tankerde gaz sızıntısı şüphesi ekipleri harekete geçirdi
  6. Düzce'de yolcu midibüsü ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı
  7. Bursa'da otomobil köprü altındaki beton duvara çarptı: 3 ölü 2 yaralı
  8. İzmir’de iki araç çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı
  9. Bingöl’de iki aile arasında taşlı, sopalı ve silahlı kavga: 9 yaralı
  10. 4 gündür kayıp olarak aranıyordu; cansız bedenine ulaşıldı

© Copyright 2026

DHA