Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Otomobil önce otobüse sonra ağaca çarptı: 2 ölü, 1 ağır yaralı

İzmir'in Urla ilçesinde, otomobil önce sollamaya çalıştığı belediye otobüsüne, ardından da yol kenarındaki ağaca çarptı. Otomobilin ikiye bölündüğü kazada, 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

ABONE OL
Halil İbrahim KARABAYIK- Bahri KARATAŞ/İZMİR, (DHA)

Kaza, dün akşam saatlerinde İskele Mahallesi Mithatpaşa Caddesi Ağaçlı Yol mevkiinde meydana geldi. Urla yönüne giden Emin Keskin (24), yönetimindeki 35 AS 5259 plakalı otomobille önündeki belediye otobüsünü sollamak istedi.

Ancak bu sırada Keskin’in kontrolünü yitirdiği otomobil, belediye otobüsüne, ardından da ağaca çarptı. Otomobilin ikiye bölündüğü kazada, sürücü Emin Keskin ile araçtan fırlayan Mehmet Ali Çiftçi (23) yaşamını yitirdi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine sevk edildi. Ekipler, araçta sıkışan Mehmet Muharrem Peker (22) ile Keskin’in cenazesi, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çıkarıldı.

Mehmet Muharrem Peker, ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Peker'in durumunun ağır olduğu bildirildi. Çiftçi ve Keskin’in cenazeleri ise morga kaldırıldı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Diğer Haberler

  1. Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi
  2. Boşandığı eşini boğazını keserek öldüren sanık: Kendimi kaybettim
  3. Barınakta çöp poşetlerindeki ölü köpekler için soruşturma
  4. Samsun’da fuhuş operasyonu: 3 tutuklama
  5. Arnavutköy'de park halinde yokuş aşağı kayan otomobil berber dükkanına daldı
  6. Sokak ortasındaki cinayetin sanığı 2 kardeşe 27 yıl 6’şar ay hapis cezası
  7. MSB: 7'nci T-70 Genel Maksat Helikopteri envantere katıldı
  8. Sarıkamış'ta şehit askerler anısına yapılacak heykeller için kar toplanıyor
  9. Ağabeyini bıçaklayarak öldüren şüpheli tutuklandı
  10. Trabzon'da 8 kişinin yaralandığı bıçaklı kavgaya ilişkin 10 tutuklama

© Copyright 2025

DHA