Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı'dan özel çocuk Şaban'a sürpriz pasta

Tuzla’da yaşayan ve ağır bir ameliyattan çıkarak evine gelen Şaban Keser’e, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı hoş geldin pastası gönderdi. Fenerbahçeli olan Keser’e ayrıca tuttuğu takımın atkısı hediye edildi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)

Özel çocuk Şaban’ın annesi Ayten Keser, ”Kasım ayında büyük bir olay yaşadık. Çok şükür sağlığımız yerinde. Kötü günler yaşadık. O zamandan önce çok iyiydik. Gönül Elleri Çarşısı’nda çok aktiftik. Tuzla Belediyesi’nin manevi desteği çok oldu bana. Bu zaten bana yetti. Benim için önemli olan buydu” dedi.

“ŞABAN’IN SAĞLIĞI İLE İLGİLİ ÇOK SIKINTILARI OLDU”

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuk Komisyonu gönüllüsü Filiz Saltan,” Şaban’ın bu sene sağlığı ile ilgili çok sıkıntıları oldu. Şaban’ın manevi olarak, maddi olarak yanında olmaya çalıştık. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı hem Şaban’ın yanında oldular. Ben, Özel Çocuk Komisyonu olarak kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Diğer Haberler

  1. Mardin’de mısır kurutma silosu çöktü: 1 ölü
  2. Eşinin eve dönmesini isteyen koca, rast gele ateş açtı; gözaltına alındı
  3. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: Bizim bizden başka dostumuz yok
  4. Kamyonla geri manevra yaparken kardeşini ezerek ölümüne neden oldu
  5. MSB: Karadeniz’de bir insansız hava aracı F-16’larımız tarafından düşürüldü
  6. Elazığ’da çöp kamyonunun altında kalan belediye işçisi öldü
  7. 7 kişinin öldüğü fabrikadaki ihmaller zinciri iddianamedeki ifadelere yansıdı
  8. Şampiyon motosikletçi, İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı
  9. Yurt dışına kaçmak isterken yakalanan 5 Türk tutuklandı
  10. Mehmet Akif Ersoy ve Ela Rumeysa Cebeci'nin uyuşturucu testinin sonucu ortaya çıktı

© Copyright 2025

DHA