Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Yakınlarının boşanmasından sorumlu tuttukları kadının iş yerine saldıran gruptaki 2 kişi yakalandı

Adana'da yakınlarının boşanmasına neden olduğunu iddia ettikleri Seda Yavuz’a (33) ait yöresel yiyeceklerin satıldığı dükkana taş ve sandalyeyle saldıran 2 kişi gözaltına alındı. 15 kişinin saldırı anı, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

ABONE OL
Nuri PİR- Eser PAZARBAŞI/ADANA, (DHA)

Olay, önceki gün Seyhan ilçesi 2000 Evler Mahallesi'nde meydana geldi. Aralarında kadınların da bulunduğu 15 kişilik grup, Seda Yavuz'un işlettiği yöresel yiyeceklerin satıldığı gözleme dükkanının önüne geldi. Yakınlarının boşanmasına neden olduğunu iddia ettikleri Yavuz'un dışarı çıkmasını isteyen kalabalık, küfretmeye başladı. Seda Yavuz, iş yerinin kapısını kapatıp, kendisini korumaya çalışınca kalabalıktaki bazı kişiler parke taşı ve sandalyeleri dükkana attı. İş yerinin güvenlik kamerasına da yansıyan görüntülerde gruptaki bazı kişilerin saldırıyı engellemeye çalıştığı görüldü.

Seda Yavuz'un durumu polise bildirmesinin ardından kalabalık bölgeden uzaklaştı. Yavuz, polis merkezine gidip, ismi öğrenilemeyen kişiler hakkında şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, iş yerine saldıran 15 kişilik gruptan 2 kişiyi gözaltına alındı.

'DEVLETİMİZDEN KORUMA İSTİYORUM'

Güvenlik kamerası görüntülerine de yansıyan olayın ardından bir daha iş yerine gidemeyen Seda Yavuz, yaşadıklarını anlattı. Tehdit mesajları aldığını söyleyen Yavuz, "Saldırıyı gerçekleştirenler, iş yerimizin yanında dükkanı olan komşumuzun yakınları. Benim onlar hakkında dedikodu yaptığımı savunarak bana iftira attılar. Tehdit mesajı gönderdikten sonra iş yerime gelip saldırdılar. Dükkanı talan ettiler. 2 gündür evimden çıkamıyorum. Saldırı anında eşimle kendimizi iş yerine kilitledik. Polis gelince dağıldılar. Taş, sopa, masa, sandalye ne varsa attılar. Şu anda da beni, eşimi ve 3 çocuğumuzu öldürmekle tehdit ediyorlar. Devletimizden koruma istiyorum" dedi.

Diğer Haberler

  1. 5 yıl önce denize açıldıktan sonra kayboldu, yakınları soruşturmanın yeniden başlatılmasını istedi
  2. Diyarbakır’da markete patlayıcı madde atan 2 şüpheli tutuklandı
  3. Ordu'da kamyonet karla kaplı yolda şarampole yuvarlandı: 6 yaralı
  4. Tartıştığı polis tarafından başından vurulan Berk, kaldırıldığı hastanede öldü
  5. Siirt’te kar yağışı nedeniyle 15 köy yolu ulaşıma kapandı
  6. Sinop'ta işçi servis minibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 10 yaralı
  7. Bariyerlere çarpan araçtan inen kazazedelere otomobil çarptı: 5 yaralı
  8. Polisin ilk yardım müdahalesi hayat kurtardı
  9. Feribottan atlayan kişi kurtarıldı
  10. Dayısının saldırısında yaralandı, 'Kapıyı açar açmaz ateş etti, mucize eseri hayatta kaldım' dedi

© Copyright 2025

DHA