Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

CarrefourSA’dan Dünya Çocuk Günü’ne özel etkinlik

CarrefourSA, 20 Kasım Dünya Çocuk Günü’nde Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) iş birliğiyle çocuklarla bir araya geldi. 20 Kasım’da CarrefourSA mağazalarında gerçekleştirilen kitap boyama aktivitesi ile çocuk hakları konusundaki bilinci artırmak ve çocukların bu hakları öğrenmesi amaçlanıyor.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

CarrefourSA, iş birliği içinde olduğu UNICEF ile 20 Kasım Dünya Çocuk Günü’nde çocukların haklarını öğrenmesi ve uygulayabilmesi için özel etkinlikler gerçekleştiriyor.

ÇOCUKLAR HAKLARINI EĞLENEREK ÖĞRENDİ

Çocukları ve ailelerini çocuk hakları konusunda bilinçlendirmek için UNICEF’le hayata geçirilen ‘Çocuksan Hakların Var’ etkinlikleri bu yıl Bayrampaşa Forum İstanbul, Maltepe Park ve İçerenköy’deki CarrefourSA Hiper mağazalarında gerçekleştirildi. Etkinliğe 3-8 yaş arası yüzlerce çocuk katılım gösterdi. Etkinliğe katılan aileler ve çocukları ile ‘18 yaşın altında olan her çocuğun bir isme ve vatandaşlığa sahip olma ve bunu koruma, yaşama ve gelişmeye, sağlık hizmetlerine, eğitime, insana yakışır yaşam standardına erişme, eğlence, dinlenme ve kültürel etkinlikler için zamana sahip olma, istismar ve ihmalden, uyuşturucu bağımlılığından, ekonomik sömürüden korunma hakkı’ gibi pek çok hakka dair önemli bilgiler paylaşıldı. Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesi’nde yer alan temel değerler ve haklarla ilgili yapılan bilgilendirmenin ardından etkinliğe özel olarak hazırlanan boyama kitapları ile çocuklar keyifli vakit geçirdi.

Diğer Haberler

  1. Rakle ve Bengi Kurtcebe'den 'Pomodoro Koleksiyonu'
  2. OKX TR’den ‘Bakiyeni aktar, yüzde 5 kazan’ kampanyası
  3. Araştırma: Sneaker giymek daha özgüvenli ve güçlü hissettiriyor
  4. Aras Kargo’nun idari kadrosu kampanya döneminde sahadaki ekiplere destek verdi
  5. Aydem Perakende ve Gediz Perakende ’den müşteri deneyimini iyileştiren 'Ses Analizi' projesi
  6. Akkuyu NGS’de çevrim içi ‘Açık Kapı Günü’ düzenlendi
  7. Daikin’den ‘360° Ev Konforu Yaklaşımı’
  8. Pegasus Hava Yolları, Chelsea Futbol Kulübü’nün resmi havayolu partneri oldu
  9. Sukkar Şeker 2025’te 515 bin ton net pancar işlediğini duyurdu
  10. AloTech, 16 yenilikçi yapay zeka özelliğini duyurdu

© Copyright 2025

DHA