Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakan Bak: Suriye'de bir terör devletinin kurulmasına asla müsaade etmeyeceğiz

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Terörsüz Suriye istiyoruz ve orada bir terör devletinin kurulmasına asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.

ABONE OL
Alican GÜMÜŞ/HATAY, (DHA)

AK Parti'nin Hatay 8'inci Olağan İl Kongresi’ne katılmak üzere kente gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Antakya Derince Mahallesi’nde yapımı devam eden 1000 kişilik Öğrenci Yurdu ve Sosyal Tesis inşaat alanında incelemelerde bulundu. Ziyarette Hatay Valisi Mustafa Masatlı'nın da eşlik ettiği Bakan Bak, proje detaylarıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Bakan Bak, daha sonra AK Parti'nin kongresine katıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz ile milletvekillerinin de katıldığı kongrede konuşma yapan Bakan Bak, "Hatay için çalışmaya devam edeceğiz. Hep beraber Hatay'ı ayağa kaldıracağız. Hep beraber burası için, Hatay için, ülkemiz için çalışacağız. Görüyorsunuz, 6 Şubat depreminde canlarımızı kaybettik. Herkes dedi ki 'Burası ayağa kalkmaz' ama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dedi ki 'Bu konutları da bitireceğiz, Hatay'ı da inşa edeceğiz ve bölgeyi de inşa edeceğiz' İşte sonuçları görüyoruz" dedi.

'HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ'

Suriye'de bir terör devletinin kurulmasına asla müsaade etmeyeceklerini vurgulayan Bak, "Terörsüz Suriye istiyoruz ve orada bir terör devletinin kurulmasına asla müsaade etmeyeceğiz. İşte yapılanlar ortada, şimdi Hatay, Suriye için çok kritik bir noktada, lojistik olarak, hizmet olarak ve devletimizin Suriye politikası açısından çok önemli. O nedenle Hatay Büyükşehir Belediyesi ile belediyelerimiz ile beraber bölgemize ve bu ülke için hizmete devam edeceğiz" diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2026 yılı bütçesinin hayırlı olmasını diledi
  2. Mustafa Varank: 2,3 trilyon lira sosyal yardımlar için kullanılacak
  3. Bakan Kacır'dan İstanbul'da buldukları altını sahibine teslim eden çocuklara ziyaret
  4. 2026 yılı bütçesi, TBMM'de
  5. TBMM'de bu hafta, '11'nci Yargı Paketi' görüşülecek
  6. Gabar'da fidan dikim seferberliği
  7. Türkiye-Azerbaycan KEK 12'nci Dönem Toplantısı Bakü'de yapılacak
  8. Bakan Yumaklı: 156 Yerel Eylem Grubu'nun tamamı desteklenmeye hak kazandı
  9. Bakan Fidan: Gazze, Gazze’liler tarafından yönetilmeli
  10. Bakan Kacır: “80 iş yerlik sanayi sitesini islahiye’de tamamladık, depremden etkilenen illerimiz ve vatandaşlarımız her daim önceliğimiz oldu”

© Copyright 2025

DHA