Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Antalyaspor'dan e-antrenman

Fraport TAV Antalyaspor, koronavirüs tedbirleri nedeniyle ertelenen Süper Lig'e rağmen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

ABONE OL
Tolga YILDIRIM / ANTALYA (DHA)

Teknik direktör Tamer Tuna'nın belirlediği program çerçevesinde futbolcular bugün uzaktan da olsa bir araya geldi ve ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Telekonferans sistemi ile gerçekleştirilen antrenman, teknik direktör Tamer Tuna denetiminde ve antrenörler nezaretinde yapıldı.

FARKLI YERLERDE BİR ARADA

Futbolcular evlerinden aynı anda sisteme bağlanarak kulüp tarafından kendilerine ulaştırılan kondisyon aletleri ve ekipmanlarla birlikte çalışmaya katıldı. Antalya'da bulunan futbolcular evlerinden, Brezilya'da bulunan Charles, Antalya dışında bulunan Hakan (Sakarya), Eren (Bursa), Ferhat (Çanakkale), Yekta (İzmir) ve Veysel (İstanbul) bulundukları yerden antrenmana dahil oldu.

BU SİSTEM DEVAM EDECEK

Toplum sağlığı için "Evde kal" kampanyası çerçevesinde antrenmanlarını online olarak sürdüren Fraport TAV Antalyaspor, saat 16.00'da aynı anda sisteme bağlanarak birlikte çalışma şansı buldu ve teknik ekip tarafından eş zamanlı olarak yakından takip edildi.

Fraport TAV Antalyaspor'da antrenmanların bir süre bu şekilde devam edeceği, liglerin başlama tarihi açıklanana ve COVID-19 tehdidi geçene kadar bu sistemin sürdürüleceği belirtildi.

Diğer Haberler

  1. Fenerbahçe Beko - AS Monaco: 89-78
  2. Galatasaray, Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürdü
  3. Trabzonspor’da Samsunspor maçı hazırlıkları başladı
  4. Fenerbahçe, Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı
  5. Beşiktaş, Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürdü
  6. TFF Yönetimi'nden açıklama: Çok adaylı, iyi hazırlanmış ve demokratik seçim için 18 Temmuz
  7. A Milli Hentbol Takımı, EURO 2024’ün açılış maçında Macaristan ile karşılaşacak
  8. Onuachu atıyor, Trabzonspor kazanıyor
  9. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Bayern Münih başkanıyla bir araya geldi
  10. Futbolcu olmak yerine bilardoyu seçen Avrupa şampiyonu Burak Haşhaş: Dünyada bilardo deyince ilk sırada Türkiye geliyor

© Copyright 2024

DHA