Geri Dön
Ekonomi Papara, ‘Scooter Sürüş Sigortası’nı duyurdu

Papara, ‘Scooter Sürüş Sigortası’nı duyurdu

Finansal teknoloji şirketi Papara, ‘Scooter Sürüş Sigortası’nı duyurdu. Bu sigorta ile skuter kullanıcıları aylık 50 TL karşılığında tüm skuter sürüşlerini olası kazalara karşı güvence altına alacak.

Papara, ‘Scooter Sürüş Sigortası’nı duyurdu

Papara, ‘Scooter Sürüş Sigortası’ ile bir yeniliğe daha imza attı. Kapsamlı teminatıyla elektrikli skuter sürüş deneyiminde yaşanabilecek olası kazalara karşı sürücüleri güvence altına alan bu sigorta ile kullanıcılar ister kişisel skuter’leriyle ister operatörlerden kiraladıkları skuter’lerle yaptıkları tüm sürüşlerini sigortalayabiliyor. Ayrıca, sigortanın sunduğu satın alma kolaylığı sayesinde skuter sürücüleri bu ürünü, bir aylık veya her ay düzenli olarak 50 TL karşılığında alabiliyor. Scooter Sürüş Sigortası’nın abonelik sistemi, ulaşım aracı olarak elektrikli skuteri tercih eden ve sıkça kullanan sürücülere her ay yeniden satın alma yapmak zorunda kalmadan sigortalarının otomatik olarak yenilenmesi konusunda kolaylık sağlıyor.

CASHBACK İLE YÜZDE 5 NAKİT KAZANDIRIYOR

Papara hesabıyla ya da Papara hesabına kayıtlı kredi kartıyla yapılan tüm ödemelerde kullanıcılar, Cashback programıyla yüzde 5 nakit kazanıyor.

KAPSAMLI KORUMA VE TEMİNAT

QNB Sigorta iş birliğiyle sunulan ‘Scooter Sürüş Sigortası’, elektrikli skuter sürüş deneyiminde yaşanabilecek olası kazalara karşı sürücüleri güvence altına alıyor. Kazalardan kaynaklanan ayakta tedavi, kalıcı sakatlık veya vefat durumlarında belirli limitlerde teminat sağlıyor.

Tek bir paketin 3 farklı koruma kapsamı ise şöyle:

“Kaza Sonucu Ayakta Tedavi: Sigortalının geçirdiği kaza sonrası, süreklilik gerektirmeyen ve ayakta tedavi uygulanan sağlık masrafları, poliçede belirtilen teminat tutarınca tek seferlik ödenir.

Kaza Sonucu Daimî Sakatlık: Sigortalı, skuter kullanırken geçirdiği bir kazadan dolayı hemen veya kaza tarihinden itibaren iki yıl içinde kalıcı olarak sakat kalırsa, poliçede belirlenen teminat miktarı, sigorta şartlarında belirtilen oranlara göre hesaplanarak ödenir.

Kaza Sonucu Vefat: Eğer sigortalı, skuter kullanırken bir kaza sonucu hayatını kaybederse poliçede belirlenen miktar yakınlarına veya belirtilen kişilere ödenir.”

SİGORTA ÜRÜNLERİNİN SEKİZİNCİSİ

‘Scooter Sürüş Sigortası’, Papara’nın kullanıcılarına sunduğu sekizinci sigorta ürünü oldu. İhtiyaç duyulan sigorta ürünlerini, kullanıcılarıyla buluşturun Papara; DASK, Ferdi Kaza Sigortası, Evcil Hayvan Sigortası, Seyahat Sağlık Sigortası, Cep Telefonu Sigortası, Doktorum Cebimde ve Konut Sigortası ürünlerine son olarak eklediği Socoter Sürüş Sigortasıyla kullanıcıların değişen ihtiyaçlarına çözümler sunuyor.