Geri Dön
Gündem Boşanma davası açan eşini vurup intihara kalkışan şüpheli tutuklandı

Boşanma davası açan eşini vurup intihara kalkışan şüpheli tutuklandı

Sansun'da boşanma davası açan eşi Yıldız Yılmaz'ı (43) sokak ortasında vurduktan sonra aynı tabancayla intihara kalkışan İsmail Yılmaz (70), tedavisinin ardından gözaltına alındı. Gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen İsmail Yılmaz, tutuklandı.

Boşanma davası açan eşini vurup intihara kalkışan şüpheli tutuklandı

Olay, dün sabah saatlerinde Bafra ilçesi Kemalpaşa Mahallesi Tuna Sokak'ta meydana geldi. İsmail Yılmaz, boşanma davası açan eşi Yıldız Yılmaz'ı sokakta 3 tekerlekli elektrikli bisikletiyle seyir halindeyken tabanca ile başından ve göğsünden vurdu.

Yıldız Yılmaz kanlar içerisinde yere yığılırken, İsmail Yılmaz bu kez namluyu kendi çenesine dayayıp tetiği çekti. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yıldız Yılmaz ambulansla Bafra Devlet Hastanesi'ne İsmail Yılmaz ise özel bir hastaneye kaldırıldı. Ameliyat edilen Yıldız Yılmaz buradan da özel bir hastaneye sevk edildi.

Bugün tedavisi tamamlanan İsmail Yılmaz, gözaltına alındı. İsmail Yılmaz, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

TUTUKLANDI

Samsun'da boşanma davası açan eşi Yıldız Yılmaz'ı sokak ortasında vurduktan sonra aynı tabancayla intihara kalkışan ve tedavisinin ardından gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen İsmail Yılmaz, tutuklandı.