Geri Dön
Gündem Eşinin eski kayınbiraderleri tarafından öldürüldü

Eşinin eski kayınbiraderleri tarafından öldürüldü

Batman’da eski kayınbiraderleri tarafından dövülüp silahla vurulan Şafi Bıçak (38), hayatını kaybetti. Kaçan şüpheliler polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu yakalandı.

Eşinin eski kayınbiraderleri tarafından öldürüldü

Olay, öğle saatlerinde Gültepe Mahallesi’nde Eğitim ve Araştırma Hastanesi önündeki otobüs durağında meydana geldi. Dini nikahla birlikte yaşadığı B.A. ile caddede yürüyen Şafi Bıçak, iddiaya göre eski eşinin kardeşleri İ.A. ve K.A.’nin saldırısına uğradı. Şüpheliler, dövdükleri Bıçak'ı tabancayla vurdu. Bıçak yere yığılırken, şüpheliler ise kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde, Şafi Bıçak'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Şafi Bıçak'ın cenazesi, otopsi için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna götürüldü. Polis, polis, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

ŞÜPHELİLER YAKALANDI

Batman’da Şafi Bıçak’ı dövdükten sonra tabanca ile ateş ederek öldüren şüpheliler, İ.A. ve A.K., İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince saklandıkları yerde yakalanarak, gözaltına alındı. Şüphelilerin, Bıçak’ın dini nikahla birlikte yaşadığı eşi B.A.’nın eski kayınbiraderi olduğu belirlendi. B.A.'nın ise resmi nikahlı evli olduğu ve eşiyle boşanma aşamasında olduğu öğrenildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.