Geri Dön
Gündem Festivalde Zeynep Bastık coşkusu

Festivalde Zeynep Bastık coşkusu

Bu yıl 20'ncisi düzenlenen Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali'nin son gününde şarkıcı Zeynep Bastık sahne aldı.

Festivalde Zeynep Bastık coşkusu

Medya sponsorluğunu Radyo D ve Dream Türk'ün üstlendiği 3 gün süren 20'nci Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali Zeynep Bastık konseriyle sona erdi. Festivalin son gününde gece, DJ Faruk Sabancı performansıyla başladı. Yaklaşık 15 bin kişinin doldurduğu konser alanında 1 saate yakın mikser başında kalan Sabancı birbirinden hareketli müziklerle Alanyalı müzikseverleri coşturdu.

DJ Faruk Sabancı'nın ardından Zeynep Bastık sahneye çıktı. Sahneye spor konsept kıyafetleriyle çıkan Bastık konserine sevilen şarkısı 'Sana bayılıyorum' ile başladı. En güzel parçalarını Alanya halkı için seslendiren Zeynep Bastık, geç saatlere kadar muhteşem bir konsere imza attı. Zeynep Bastık'a hediyelerini vermek için sahneye çıkan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Günlerdir herkes sizi soruyor. İnanılmaz bir kalabalık var. Değerli vatandaşlarımız festivalimiz 3 gündür sürüyor. Sizleri böyle mutlu görmek bize de güç, kudret veriyor. Bu yıl festivalimizin sonuna geldik. Gelecek yıl 21. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali'mizde görüşmek üzere" dedi.

SEDEF ÇİÇEĞİNDEN TABLO HEDİYE EDİLDİ

Başkan Yücel, Zeynep Bastık'a el işçiliği ile yapılan sedef çiçeğinden tablo ve su kabağı portresi hediye etti. Zeynep Bastık hediyeleri çok beğendiğini belirterek, Başkan Yücel'e teşekkür etti. Zeynep Bastık şarkıları ile eğlence geç saatlere kadar devam etti.