Geri Dön
Gündem Gaziantep'te orman yangını

Gaziantep'te orman yangını

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde orman yangını çıktı. Yangın 8 saatlik havadan ve karadan müdahale sonucu kontrol altına alındı.

Durmuşlar ile Hamidiye mahalleri arasındaki ormanda, öğle saatlerinde yangın çıktı. Dumanları görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbarla bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale etmeye başladı. Büyüyen yangına, havadan da helikopterler ile müdahale ediliyor.

MÜDAHALE SÜRÜYOR 

Hurdağı ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. Yangın söndürme çalışmalarında 3 helikopter, 2 yangın söndürme uçağı, 12 arazöz, 6 su tankı, 6 ilk müdahale aracı ve 80 personel görev alıyor.

YANGIN HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ, MÜDAHALE SÜRÜYOR 

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. Yangın söndürme çalışmalarında Orman Genel Müdürlüğüne ait 4 helikopter, 2 askeri helikopter, 2 yangın söndürme uçağı, 21 arazöz, 9 su tankı, 6 ilk müdahale aracı ve 160 personel görev alıyor.

Orman havadan görüntülenirken, ekiplerin hem havadan hem karadan müdahalesi sürüyor.

8 SAATTE KONTROL ALTINA ALINDI

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde çıkan orman yangını 8 saatlik havadan ve karadan müdahale sonucu kontrol altına alındı. Ekipler soğutma çalışması yaptığı yangının çıkış sebebini araştırıyor.