Geri Dön
Gündem Hatay’da karşı şeride geçen TIR’a otomobil çarptı; 6 ölü, 1 yaralı

Hatay’da karşı şeride geçen TIR’a otomobil çarptı; 6 ölü, 1 yaralı

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, otomobille TIR’ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Dörtyol- Payas kara yolunda Özerli Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre Ş.K. yönetimindeki 31 AGU 531 plakalı TIR, sağanak yağış nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak karşı şeride geçti.

Bu güzergahta giden 31 AJP 037 plakalı otomobil de TIR’a çarptı. Kazada otomobilde bulunan 6 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı. TIR sürücüsü Ş.K. gözaltına alınarak soruşturma başlatıldı.

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde, otomobille TIR’ın çarpıştığı kazada ölen 6 kişinin kimlikleri belirlendi. 31 AJP 037 plakalı otomobilde hayatını kaybedenlerin sürücü Mehmet Sönmez (40) ile eşi Zeliha Sönmez (37), çocukları Eray (13) ve Ecrin Sönmez (1) ile kayınpederi Zeki Kara (63) ve kayınvalidesi Döndü Kara (62) olduğu bildirildi. Sönmez çiftinin diğer kızı Meleksu Sönmez’in (8) ise yaralandığı öğrenildi.

Ailenin Dörtyol’daki akrabalarını ziyaret ettikten sonra yaşadıkları Payas ilçesine dönerken kazanın yaşandığı bildirildi. Kazada ölen 6 kişinin yarın öğleyin Payas’ta toprağa verileceği öğrenildi.