Geri Dön
Gündem Kaldırımda uyuyan köpek, taksinin altında kaldı

Kaldırımda uyuyan köpek, taksinin altında kaldı

Mardin'de taksi şoförünün fark etmediği yola paralel kaldırımdaki köpek, aracın altına aldı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, çevredekiler şoföre tepki gösterdi.

Olay, dün akşam saatlerinde Artuklu ilçesi 1. Cadde Üçyol mevkisinde meydana geldi. 47 BNR 902 plakalı taksinin şoförü, müşteri almak için aracının bir kısmını yola paralel kaldırıma park etti. Müşteri bindikten sonra hareket eden taksi, kaldırımda uyuyan köpeğin üzerinden geçti.

O anlar kameraya yansırken, köpeğin sesi ile şoför geri manevra yaptı. Köpek kaçarken, çevredekiler şoföre tepki gösterdi. Bir kadın araca tekme atarken, şoför köpeği fark etmediğini söyledi.

ŞOFÖRE İDARİ PARA CEZASI

Mardin'de aracının altında kalan köpek nedeniyle çevredekilerin tepki gösterdiği taksi şoförü, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri tarafından tespit edildi. İsmi belirtilmeyen ve olay yerinden ayrılan taksi şoförüne 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu'nun 'trafik kazası sonucu hayvana çarpıp yardım etmeden kaza yerini terk etmek' maddesi gereğince idari para cezası uygulandı.