Geri Dön
Gündem Pendik ve Sultangazi'de düğün konvoyundaki araçlar yol kapattı

Pendik ve Sultangazi'de düğün konvoyundaki araçlar yol kapattı

Pendik ve Habipler'de düğün konvoyundaki araçlar diğer sürücülerin zor anlar yaşamasına neden oldu. Araçlara yol vermeyen, sürekli şerit değiştiren ve sürücülerin tepkilerine aldırış etmeyen araçların, trafik güvenliğini tehlikeye attığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

İlk olay, Kaynarca - Pendik Sahilyolu girişinde yaşandı.Düğün konvoyu oluşturan araçlar sahilyolunu kapattı. Konvoydaki araçlardan bazıları, ikinci şeritteki gelin arabasının sağından ve solundan manevralar yaparak trafik güvenliğini tehlikeye attı. Araçlar trafikteki diğer sürücülerin tepkilerine aldırış etmezken o anlar bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yine Pendik'te sahilyoluna çıkan üç şeridi trafiğe kapatan düğün konvoyu sürücülerin tepkisine neden oldu. Dörtlülerini yakarak hız kesen düğün konvoyundaki araçlar aynı istikamette ilerleyen diğer araç sürücülerinin trafikte uzun süre beklemesine neden oldu. Konvoydaki araçların yolu trafiğe kapattığı o anlar bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.

Diğer olay ise, Sultangazi'de Habipler-Mahmutbey yolu Mahmutbey istikametinde yaşandı. Yolu kapatan düğün konvoyu, diğer araçların ilerlemesine izin vermedi.Üç şeritli yolun iki şeridini kapatıp hız kesen araçlar, sürücülerin korna çalarak tepki göstermesine de aldırış etmedi.