Geri Dön
Gündem Seçim anketinin geliri sokak hayvanlarının yararına kullanılacak

Seçim anketinin geliri sokak hayvanlarının yararına kullanılacak

Türkiye’de 31 Mart yerel seçimleri için geriye sayım devam ederken ‘Kulisin Başkenti’ isimli internet sitesi, ülkenin 81 il 922 ilçesi için internet ortamında anket çalışması düzenleyecek. Anket çalışmasından elde edilecek gelir, sokak hayvanlarına mama ve barınak olarak harcanacak.

Seçim anketinin geliri sokak hayvanlarının yararına kullanılacak

İnternet sitesinin kurucularından Zeliha Şen, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, özellikle son seçimlerde siyasi partilerin etki alanına giren ‘Z Kuşağı’nın üyeleri olarak siteyi hayata geçirdiklerini belirtti. Zeliha Şen, “Gençleri hep siyasetten uzak olarak gördüler aslında biz siyasetin tam da içindeyiz. Çünkü ülkemiz için bir şeyler yapmak istiyoruz. Bir adım attık, bu adımla hem yerel seçimlerin nabzını tutacağız hem de sokak hayvanlarımıza yardım edeceğiz. Bu yolda bizden desteğini esirgemeyecek olan herkese şimdiden teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

‘TÜRKİYE’NİN TÜM KESİMLERİNE ULAŞACAK’

Yaş ortalaması 24 olan 7 üniversite mezunu genç olarak hiçbir destek almadan siteyi aktif hale getirdiklerini söyleyen Zeliha Şen, “İnternet sitemiz, haber sitesi mantığını anket çalışmalarıyla zenginleştirerek Türkiye’nin tüm kesimlerine ulaşacak. Tamamen objektif ve halkın doğru haber alma hakkı çerçevesinde anket çalışmalarımızı yürüteceğiz. Ülkemizin 81 il 922 ilçesi için internet ortamında düzenleyeceğimiz anket çalışmaları ile halkımızın nabzını tutacağız. Anket çalışmamızı diğerlerinden ayıracak nokta ise, bu anketten elde edeceğimiz gelirlerin sokak hayvanlarına mama ve barınak olarak harcanması olacak” ifadelerini kullandı. (DHA)