Geri Dön
Gündem Tartıştığı, Kıbrıs gazisi babasını öldürdü

Tartıştığı, Kıbrıs gazisi babasını öldürdü

Kırşehir'de Barış Altınok (40), tartıştığı Kıbrıs gazisi babası Duran Altınok’u (70) tabanca ile vurarak öldürdü.

Tartıştığı, Kıbrıs gazisi babasını öldürdü

Olay, saat 02.00 sıralarında merkeze bağlı Değirmenkaşı köyünde meydana geldi. Barış Altınok (40) ile Kıbrıs gazisi babası Duran Altınok arasında çıkan tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Barış Altınok evde bulunan tabancayı alıp, babasına ateş açtı. Silah seslerini duyan komşular, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Adrese gelen sağlık ekipleri, Altınok’un hayatını kaybettiğini belirledi.

Olayın ardından kaçan Barış Altınok, sabah saatlerinde bir evin bahçesinde saklanırken jandarma tarafından yakalandı. Gözaltına alınan Altınok, İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TOPRAĞA VERİLDİ

Kırşehir'de oğlu Barış Altınok (40) tarafından ruhsatsız tabanca ile öldürülen Kıbrıs gazisi Duran Altınok’un cenazesi Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan otopsi işlemlerinin ardından askeri personel tarafından teslim alınarak Değirmenkaşı köyüne getirildi. Burada düzenlenen törene Vali Hüdayar Mete Buhara, İl Jandarma Komutanı Albay Sadık Gülecan, Kıbrıs gazisi Duran Altınok'un ağabeyi Rüstem Altınok ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Altınok, köy mezarlığında toprağa verildi.

BABASINI EVLİLİK TARTIŞMASINDA ÖLDÜRMÜŞ

Diğer yandan İl Jandarma Komutanlığı'nda sorgusu süren Barış Altınok'un yüzde 65 oranında zihinsel engelli raporu bulunduğu öğrenildi. Altınok'un evlenmek istediği, ancak engeli nedeniyle babasının karşı çıktığı, bu nedenle yaklaşık 6 aydır tartışma yaşadıkları, olayın da yine bu nedenle yaşandığı öne sürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.