Geri Dön
Gündem Yalova'da suç örgütüne operasyon; 1'i polis 3 tutuklama

Yalova'da suç örgütüne operasyon; 1'i polis 3 tutuklama

Yalova'da, kasten yaralama, tehdit, hakaret, mala zarar verme suçlarına karıştığı tespit edilip gözaltına alınan 7 kişilik suç örgütü üyesinden 1'i polis memuru 3'ü tutuklandı, 4'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yalova'da suç örgütüne operasyon; 1'i polis 3 tutuklama

Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir otomobilin kundaklanması olayıyla ilgili çalışma başlattı.

Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyip görgü tanıklarının ifadelerine başvuran polis ekipleri olayı; kasten yaralama, tehdit, hakaret, mala zarar verme suçlarına karışan 7 kişilik bir suç örgütünün gerçekleştirdiğini tespit etti.

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından biri polis memuru biri kadın olmak üzere suç örgütü üyesi 7 kişi gözaltına alındı.

SUÇ ÖRGÜTÜ LİDERİNİN EVİNDEN 33 KİLO UYUŞTURUCU MADDE ÇIKTI

Şüphelilerden, suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Emrah İpek'in dağ evinde ve iş yerinde yapılan aramalarda 1 kilo 39 gram esrar, 32 kilo 400 gram Hint keneviri ve ruhsatsız silah ele geçirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 7 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Emrah İpek, Yasemin Bal ve polis memuru Ferhat A. tutuklandı, diğer 4 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.