Geri Dön
Gündem İstanbul'da toplu ulaşım araçları, durak ve istasyonlarda yoğunluk

İstanbul'da toplu ulaşım araçları, durak ve istasyonlarda yoğunluk

İstanbul'da iş çıkış saatlerinde kar yağışı nedeniyle toplu ulaşım araçlarında aşırı yoğunluk oluştu. Bahçelievler, Cevizlibağ'da da kar yağışı nedeniyle aksayan ulaşımda vatandaşlar, duraklarda uzun süre otobüs ve metrobüs bekledi.

İstanbul'un büyük bölümünde akşam saatlerinde yollarda trafik durma noktasına geldi. Bazı bölgelerde ise araçlar hiç ilerleyemedi. Araçlarıyla çıkmayıp, toplu ulaşım araçlarını tercih edenler, istasyon ve duraklarda aşırı yoğunluk oluşturdu.

OTOBÜS DURAKLARINDA YOĞUNLUK OLUŞTU

Bahçelievler'de, kar yağışı nedeniyle aksayan ulaşımda vatandaşlar, duraklarda uzun süre otobüs bekledi.

İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle akşam saatlerinde işe ya da evine giden vatandaşlar, D-100 Karayolu'nun Bahçelievler mevkiindeki otobüs duraklarında yoğunluk oluşturdu. Kar yağışı nedeniyle trafik yoğunluğu artarken, toplu taşıma araçları ilerlemekte güçlük çekti. Vatandaşlar, otobüs duraklarında uzun süre bekledi.

"MİLLET KAR YAĞACAĞINI BİLE BİLE KABAK LASTİKLE YOLA ÇIKAR"

Durakta bekleyen Ali Safa, "Yapacak bir şey yok. Kar yağar, yollar etkilenir. Trafik tıkanır, arabalar yolda kalır. Millet, kar yağacağını bile bile kabak lastikle yola çıkar. Kaza yapar. Başkalarının ulaşımını engeller" dedi.

"40 DAKİKADIR BEKLİYORUM"

Salih İlhan ise "Hava muhalefeti çok fena. İnsanlar koşturarak işe gitmeye çalışıyorlar. İşe gidiyorum. Servisi bekliyorum ama yolda kalmış. 40 dakikadır bekliyorum. Geç kaldık ama yapacak bir şey yok" diye konuştu.

Ömer ÇETİNASLAN / İSTANBUL, (DH)

METROBÜS DURAKLARINDA KAR YOĞUNLUĞU

İstanbul'da yoğun kar yağışının etkisiyle Cevizlibağ'da metrobüs ve tramvay duraklarında kalabalıklar oluştu. Toplu taşıma araçlarını kullanmak isteyen yolcular, metrelerce kuyruk oluşturdu.

İstanbul'da etkisini yoğun şekilde gösteren kar yağışı, hayatı durma noktasına getirdi. D-100 Karayolu'nda trafik uzun süre durdu. Otobüs ve dolmuş seferlerinin aksaması üzerine vatandaşlar metrobüs, metro ve tramvay duraklarına akın etti. Toplu taşımanın önemli merkezlerinden Cevizlibağ'da, metrobüs ve tramvay duraklarında yoğunluk oluştu. Toplu taşıma araçlarına binmek isteyen vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturdu.

Ömer ÇETİNASLAN / İSTANBUL, (DHA)

SİLİVRİ'DE KAR NEDENİYLE VATANDAŞLAR DURAKLARDA UZUN SÜRE BEKLEDİ

İstanbul genelinde etkili olan kar yağışı Silivri'de de hayatı olumsuz etkiledi. Akşam saatlerinde şiddetini arttıran kar yağışı nedeniyle, trafikte aksamalar yaşanırken, evlerine gitmek isteyen vatandaşlar duraklarda uzun süre otobüs bekledi. Kar yağışı aralıklarla devam ediyor.

Uğur Samet AVCI / İSTANBUL, (DHA)